Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyetértetek? A kisebbnek...

Egyetértetek? A kisebbnek kell előbb adni?

Figyelt kérdés

Van 2 unokatesóm, a lány 8,5 a fiú 1,5 hónap és 9 lesz. Ők nem testvérek. Én 16,5 éves lány vagyok.

Ha itt van egyikőjük, vagy mindkettő, és eszünk, anya szed és mindig ők kapnak előbb. "Mert ő a kisebb". Most komolyan. Ha babák lennének, még oké, vagy ha csak pár évesek, de mindjárt 9 évesek! Vannak olyan országok, ahol kor szerint csökkenő sorrendben kapnak, miért nem lehetne itt is így? Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe.

2016. ápr. 16. 18:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/128 anonim ***** válasza:
78%
Semmi logika nincs abban, hogy a kicsik kapjanak előbb, de abban sem, amit te írtál, hogy a nagyok kapjanak előbb. Mindenki vegyen magának, amikor akar, és kész. Ha nem tetszik, ami van, akkor hisztizés helyett mondd meg anyukádnak, hogy nem kell tennie neked ételt, hanem veszel te magadnak, és vegyél a többiek előtt.
2016. ápr. 17. 11:59
 122/128 anonim ***** válasza:
96%

Amit írtál kérdező, az totál logikátlan.

Most a 2 unokatesód kap először. Utána te.

Ha az lenne, amit te írtál, akkor anyud-apud (ami ugye szintén 2 személy) kapna először, aztán te. Ugyanott vagy. Ennek mi az értelme?

Ráadásul gondolom az unokatesóid nincsenek éjjel-nappal, az év 365 napján nálatok! Akkor meg? Gondolom családi étkezésnél te kapsz elsőként, aztán vesznek a szüleid maguknak.

Nem érzed szánalmasan gyerekesnek azt, hogy te ilyen orbitális és iszonyat felesleges baromság miatt hisztizel és pattogsz? 16 évesen ez a legfontosabb, hogy te miért 1 perccel később kapsz ételt a tányérodba, mint az unokatesóid? Irigylem a problémádat.

De én is azt gondolom, hogy kamu kérdés. Van olyan ember a családi kapcsolatok témakörben, aki folyamatosan generálja a kamu kérdéseket, és általában mindig egy 15-16 éves gyerek szerepében. Szánalmas az ilyen, hogy ennyire nincs saját élete, hogy ez okozza neki a szórakozást.

2016. ápr. 17. 12:22
 123/128 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a kérdező csak egy troll, tipikusan a trollok azok, akik egy idő után így eltűnnek, mint most a kérdező.
2016. ápr. 17. 12:40
 124/128 anonim ***** válasza:
84%
A mai ebéd lezajlott hiszti mentesen?
2016. ápr. 17. 13:20
 125/128 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk a kisgyerekeknek szednek, a nagyobbak már tudnak maguknak szedni.
2016. ápr. 17. 15:35
 126/128 anonim ***** válasza:
95%
de csak az életképesek... láthatóan most nem ilyennel van dolgunk!
2016. ápr. 17. 17:34
 127/128 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen emberek kaját sem érdemelnek.
2016. ápr. 17. 19:03
 128/128 anonim ***** válasza:
37%

Most komolyan muszáj egy 17 éves lánynak olyanokat írogatni,hogy "sosem lesz pasid" meg "nem lehet túl népszerű?Kérdező,a magyar átlag IQ 90 és úgy tudom,hogy a 117 már átlagon felüli.A lány csak feltett egy kérdést!Egyébként meg a magukat Korea-fannak mondók 90%-a Dél-Koreáért rajong...

Szerintem is szokatlan kérdés,de ez az oldal arra van,hogy az emberek kérdezzenek!Egyébként szerintemsenkinek sem kéne szedni előbb,hanem mindenki szed magának(kivéve,ha az illető valamilyen oknál fogva nem tud szedni).

2017. szept. 4. 16:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!