Egyetértetek? A kisebbnek kell előbb adni?
Van 2 unokatesóm, a lány 8,5 a fiú 1,5 hónap és 9 lesz. Ők nem testvérek. Én 16,5 éves lány vagyok.
Ha itt van egyikőjük, vagy mindkettő, és eszünk, anya szed és mindig ők kapnak előbb. "Mert ő a kisebb". Most komolyan. Ha babák lennének, még oké, vagy ha csak pár évesek, de mindjárt 9 évesek! Vannak olyan országok, ahol kor szerint csökkenő sorrendben kapnak, miért nem lehetne itt is így? Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe.
Ha zavar akkor szedj magadnak...
16,5 évesen (tisztára mint az oviban) nem törik le a karod, ha felemeled a merőkanalat.
Nem kapsz, ha te kérsz előbb? És? Felemeled a segged, gondolom tudod hol a konyha, azon belül a hűtő, mikró, tűzhely és megoldod magadnak...
Szerintem is menj Ázsiába inkább. Ott a szülő dönt mindenről. Még arról is mi lehet a hobbid. Márpedig ez tanulás vagy zene. Ha nem fogadsz szót vagy ilyen szemtelen vagy, akkor pálcával kikapsz vagy ha olyanok kitagadnak. Ott nem lehet feleselni. Főleg nem egy lánynak. A ranglista pedig : dédapa, nagypapa, apa, fiúk, dédmama, nagymama, anya, lányok. Biztos jól éreznéd magad.
Az a te bajod, hogy elkényeztetett, hisztis, önző vagy. Anyai ösztön 0. Féltékeny 6 éves agyilag. Egyébként te baba vagy ? Te sem tudsz szedni magadnak.
A megoldás egyszerű, ki kell tenni a kaját először és utána kell az asztalhoz hívni ha már mindenki ilyen hisztis.
Amugy meg nem értelek, megértést vársz mindenkitől, hogy márpedig neked jár előbb mert végül is nem halnak bele 2 percbe de te viszont hisztizel az a 2 perc miatt.
Szerintem meg ideje lenne felnőni, ha ennyire zavar ülj oda hamarabb és szedjél magadnak. Ha pedig ez nem tetszik irány Korea és ott majd az nem fog tetszeni amit eléd tesznek.
A világ nagy problémái...
Ha nem írod oda a korod, eskü kb 7-8 évesnek tippeltelek volna. Borzalmas olvasni, hogy valaki ennyi éves létére ilyen gyerekes és visszataszító szinten van. Egy "élmény" lehet veled egy levegőt szívni kérdező, akár otthon, akár a suliban, mert ha ilyen kibírhatatlanul akadékoskodó és hisztis vagy, akkor nem lehetsz valami népszerű az emberek között.
Úgy viselkedsz, mint valami elhízott disznó, akinek az evés a legfontosabb az egész életében, és nem bírja kivárni azt az 1 percet sem, míg sorra kerül. De most komolyan :D
Szerintem kb 3-4 év múlva a fejedet fogod fogni, ha visszaolvasod ezt a kérdést a válaszaiddal.
"Ennyi évesekkel nem kéne már ilyen megkülönböztetés, nem halnak bele abba a 2 percbe."
Ezek szerint az unokatesóid értelmesebbek 8 és 9 éves létükre, mint te majdnem 17 évesen. Nem veszed amúgy észre magadat, hogy 17 éves létedre fennakadsz ilyen jelentéktelen baromságokon és úgy hisztizel, mint egy 7 éves?
Én még azt is el tudom képzelni, hogy a szüleid azért adnak nekik előbb, mert te agyilag éretlenebb, "kisebb" vagy mint ők. A kommentjeid alapján ezt te be is bizonyítottad :D
Szerintem meg 100%m hogy kamu a kérdés.
Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy valaki 17 éves létére ennyire gyerekes és éretlen legyen agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!