Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam, hogy felpofozott...

Megmondjam, hogy felpofozott a barátom? Vagy ez nem tartozik a szülőkre?

Figyelt kérdés

Ma eljött értem, elmentünk kocsikázni kicsit. Kértem, hogy menjen lassabban, mert tényleg nagyon gyorsan ment. Erre annyi volt a válasza, hogy "ezzel a kocsival bűn lassan menni, nem arra tervezték". Jó, már itt volt egy kis vitánk.

Utána nála voltunk és ahogy álltam a tükör előtt, elkezdte mondani, hogy újra elkezdhetnék edzeni, mert látszik rajtam a téli semmittevés. Erre az volt a válaszom, hogyha nem tetszik, kereshet mást nyugodtan, úgyis annyi a jelentkező (elég népszerű). Megjegyezte, hogy annak biztos örülnék, végre szabad lenne a pálya XY-nak (egy srác, akivel jóban vagyok, de tényleg csak barátság). Megsértődött, aztán elkezdtünk más miatt is veszekedni és felpofozott...

Nagyon kiborultam, elkezdtem sírni, aztán nem is engedtem, hogy hazahozzon. Azóta hívogat, ír mindenhol, de ez most sok volt... Itthon érzik, hogy valami baj van, de nem tudom, elmondjam-e. Nem igazán beszélek arról, ha valami gondom van a barátnőimmel, barátommal (ami ritka, bármilyen hihetetlen), mert én hiába bocsájtok meg könnyen, anya nem olyan és nem akarom, hogy emiatt feszültség legyen, ha valaki jön hozzánk.

Csak ez azért nem egy olyan mindennapos veszekedős téma, amire pár nap múlva már nem is emlékszem...

17L (3 éve vagyunk együtt)

2016. márc. 6. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 acelsziv ***** válasza:
25%

Legközelebb már nem fog fölpofozni, nehogy elmondhasd hogy fölpofozott.

Helyette a bakterral fog fölpofoztatni :D

De lám igazam volt és megérdemelted, ha még gondolkodsz azon, hogy együtt legyél vele.

2016. márc. 10. 14:13
 72/78 anonim ***** válasza:
14%
Mindenki azt csinál az életével,amit akar.Vannak nõk,akik szeretik a simogatást.Az meg nagyon rossz,hogy a szüleidnek nem mondtad el.
2016. márc. 10. 16:07
 73/78 anonim ***** válasza:
17%

67%-os, hiába erőlködsz, ez nem egy hároméves kapcsolat.

Tiniszerelem.

2016. márc. 10. 16:13
 74/78 anonim ***** válasza:
76%
#73 miért, itt erőlködni kell? Azt hittem, hogy a véleményeinkkel próbálunk segíteni a Kérdezőnek. Az én véleményem szerint egy 3 éves kapcsolat az egy 3 éves kapcsolat, függetlenül attól, hogy a szereplők 17 vagy 47 évesek.
2016. márc. 10. 16:21
 75/78 anonim ***** válasza:
50%
#72 ".Az meg nagyon rossz,hogy a szüleidnek nem mondtad el." - Miért, szerinted akkor megmaradt volna a Kérdező döntési joga a saját kapcsolata fölött. Mert szerintem elég kevés - SAJNOS - az olyan szülő, akinek ilyenkor az a következő mondata, hogy "rendben kislányom, és mit akarsz tenni? Mert akkor én ABBAN segítlek, ha elfogadod." - ami mondjuk egy normális szülői reakció lenne az én véleményem szerint.
2016. márc. 10. 16:24
 76/78 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is ha a gyerek nyilván olyat tesz amivel árt magának?
2016. márc. 10. 16:29
 77/78 anonim ***** válasza:
20%

67.-es csak nem neked is rossz és azt akarod,hogy ennek a 17 éves lánynak is rossz legyen.

Hány éves is a pasija, már nem emlékszem rá.

Ez a lány 14 éves kora óta van ezzel a pasival.Megkóstolta az elsõ pofont.A lány érzelmileg és értelmileg is változni fog.Elõbb-utóbb szakitás lesz a vége.Lehet holnap,lehet 5 év mulva.A lány magától fog rájönni minden rossz lépésre.

2016. márc. 10. 16:39
 78/78 anonim ***** válasza:
#76, tudod az embert csak az erőszakosan "csak jót akaróktól" óvja meg a sors... és akkor már olyan túl nagy baja nem lehet. Persze, ha az ember dönt valamiben, előfordul, hogy később a döntés hibásnak bizonyul, benne van a pakliban ez is. De még erre az esetre is az az igaz, hogy az emberek többsége sokkal szívesebben szív a saját hibás döntése, mint egy más által ráerőszakolt döntés miatt...
2016. márc. 10. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!