Terhes vagyok, nem bulimiás. Megmondjam?
15-16 évesen a tökéletességre törekedtem. Most is, csak már nem az önsanyargatásommal.
És annyira szerettem volna elérni az áhított méretet, hogy bulimiás lettem. Sok volt a stressz és a nyomás, én pedig menekültem.
De már jól vagyok. Viszont elég terhesen...
És ezt nem tudja senki, viszont most itthon vagyok és eléggé gyötörnek a rosszullétek, 1-1 erősebb illattól már szédülök, ha túl sokat, vagy fűszereset, megterhelőt eszem, azonnal jön vissza minden. Mivel nem sokat vagyok az országban, anyukám ennek örömére csinált egy nagy családi ebédet szombaton, tegnap elmentünk vacsorázni és 3x látogattam meg a mosdót.
Anyáék pedig azt gondolják, hogy mivel alig eszem és mindig a mellékhelyiségben vagyok, újra kialakult a bulimiám az eljegyzéstől és a közelgő esküvőm miatt.
Előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, hogy terhes vagy, mivel látszódni fog.
Vőlegényed legalább már tudja, illetve szüleidnek miért nem mered elmondani?
hát szerintem se hàzasodj, ha ilyen szinten nem megy a kommunikáció a vőlegényeddel. azért a terhesség olyan dolog, amit az ember egyből közöl a párjával. szerintem ez rá is tartozik.
a szüleidnek meg majd belatasod szerint mondod el. akkor úgy is rá fognak jönni, hogy nem a bulemia miatt látogatod a mosdót
Miért ne menne a kommunikáció a vőlegényemmel?
Értelemszerűen nem a 8. hónapig szeretném megtartani ezt magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!