Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok, nem bulimiás....

Terhes vagyok, nem bulimiás. Megmondjam?

Figyelt kérdés

15-16 évesen a tökéletességre törekedtem. Most is, csak már nem az önsanyargatásommal.

És annyira szerettem volna elérni az áhított méretet, hogy bulimiás lettem. Sok volt a stressz és a nyomás, én pedig menekültem.

De már jól vagyok. Viszont elég terhesen...

És ezt nem tudja senki, viszont most itthon vagyok és eléggé gyötörnek a rosszullétek, 1-1 erősebb illattól már szédülök, ha túl sokat, vagy fűszereset, megterhelőt eszem, azonnal jön vissza minden. Mivel nem sokat vagyok az országban, anyukám ennek örömére csinált egy nagy családi ebédet szombaton, tegnap elmentünk vacsorázni és 3x látogattam meg a mosdót.

Anyáék pedig azt gondolják, hogy mivel alig eszem és mindig a mellékhelyiségben vagyok, újra kialakult a bulimiám az eljegyzéstől és a közelgő esküvőm miatt.

2015. okt. 26. 09:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Mond el! :) Csak bátran!
2015. okt. 26. 09:57
 2/20 anonim ***** válasza:
96%

Előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, hogy terhes vagy, mivel látszódni fog.

Vőlegényed legalább már tudja, illetve szüleidnek miért nem mered elmondani?

2015. okt. 26. 09:58
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, mi az oka annak, hogy nem mondod el a családodnak az örömhírt?! Korai lenne még, vagy miért?
2015. okt. 26. 09:59
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan már, az anyámnak már a legelején elmondanám. Az oké, hogy a harmadik hónapig nem teregetjük ki ország-világ elé, mert sajnos még bármi lehet, de mi a fenéért nem mondod el a szűk családodnak? Miért hagyod, hogy aggódjanak, abban a tévhitben legyenek, hogy megint beteg vagy?
2015. okt. 26. 10:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem, még senki nem tud a babáról rajtam és az orvosomon kívül. Bonyolultak voltak az utóbbi hónapok, így azt szeretném, hogy amikor kiderül a jó hír, mellettem legyen a párom és zökkenőmentesen menjen minden.
2015. okt. 26. 11:00
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer úgyis el kell mondanod. Akkor miért nem mondod el most?
2015. okt. 26. 11:07
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

hát szerintem se hàzasodj, ha ilyen szinten nem megy a kommunikáció a vőlegényeddel. azért a terhesség olyan dolog, amit az ember egyből közöl a párjával. szerintem ez rá is tartozik.

a szüleidnek meg majd belatasod szerint mondod el. akkor úgy is rá fognak jönni, hogy nem a bulemia miatt látogatod a mosdót

2015. okt. 26. 11:15
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Jézus, neked nem a bulimia volt az egyetlen mentális betegséged. Szóval sem a párod sem a szüleid nem tudják, hogy babát vársz, nem is szándékozol nekik elmondani egyelőre. Ehhez szerintem hatalmas kakiban kéne legyek, akkor viszont az izgatna legkevésbé, mit gondolnak. Sőt, ha meg titkolni akarod, akkor még jól is jött neked a bulimia-sztori, ha én okádnék egy egész hétvégét végig minden szagtól, többen elkezdenének gyanakodni.
2015. okt. 26. 11:18
 9/20 A kérdező kommentje:

Miért ne menne a kommunikáció a vőlegényemmel?

Értelemszerűen nem a 8. hónapig szeretném megtartani ezt magamnak. :)

2015. okt. 26. 11:27
 10/20 anonim ***** válasza:
97%
Hány hetes vagy hogy még a vőlegényednek sem mondtad el? Én amúgy elmondanám, már biztos nagykorú vagy eltartod saját magadat szóval nem mindegy mit gondolnak a szülők?
2015. okt. 26. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!