Rosszul esik anyámtól, megmondjam neki vagy mit tennétek?
Két honapos a lányom anyám eddig egy popsi törlőt nem vett neki.
Őszintén szólva nekem ez nagyon rosszul esik és kellemetlenül érzem magam a párom előtt mert az ő szülei ott segítenek ahol tudnak úgy, hogy nekik is egy 8 éves kisgyermek ott van.
Persze nem kötelessége bármit is venni de a másik két unokájának mindig ad pénzt a új ruhákba stb.
Elmondanátok neki, hogy ez rosszul esik? Vagy hagyjam ha magától nem jut eszébe, hogy itt is van egy unokája?
28/F
Igazából foglalkozik vele.
Rám ír két naponta, hogy mi van a kislánnyal.
Eddig kétszer látta. Jelenleg időszakos munkája van eddig nem dolgozott.
Szépen mondtam neki, hogy ha jön akkor délelőtt írjon hogy jönne mert akkor a párom is úgy készül és este hat óra után ne jöjjön már mert készülünk az esti fürdetésre és ez a mi kis rituálénk.
Ezeket semmibe vette, úgy jött hogy még csak ide sem szólt előtte.
Azon pedig megsértődött mikor ugyanígy váratlanul jött és a párom etette a babát nem nyitott ajtót.
Mondtam neki hogy nem fogja eldobni szoptatás közben mert valaki kopog.
Tehát ilyen gondok is vannak.
Nem tudom mi tevő legyek.
Nézd, ha anyádnak időszakos munkája van, akkor anyagilag nem lehet túl jó passzban, ilyen esetben örülnék a helyedben, ha magáról tud gondoskodni, de ajándékot nem várnék tőle.
Azért azt is mondd meg neki, hogy a kérésed, hogy mindig hívjon mielőtt hozzátok akarna jönni. Magyarázatnak elég, hogy Ti sem vagytok mindig otthon, és nektek is kellemetlen ha olyankor jön, amikor nem készültetek rá, nincs otthon meleg étel, édesség, patent rend.
Tehát nem igazán engeditek a gyerek közelébe, nyilván nem esik neki jól.
Amúgy a többi Unoka lány vagy fiutestveredtol van?
Szerintem nagyon nem tudott kapcsolatot kialakitani a babaval, vagy az is lehetseges, hogy ereztettek vele, hogy nincs ra szuksegetek es ezert mar nem is probalkozik.
A penz mas teszta , lehet emiatt az idoszakos munka miatt, most megszorult. Sok kerdes van. Ha olyan a kapcsolatotok erdemes vele leulni beszelgetni, ha meg nem, hat akkor meg a masik nagyszulok ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!