Rosszul esik anyámtól, megmondjam neki vagy mit tennétek?
Két honapos a lányom anyám eddig egy popsi törlőt nem vett neki.
Őszintén szólva nekem ez nagyon rosszul esik és kellemetlenül érzem magam a párom előtt mert az ő szülei ott segítenek ahol tudnak úgy, hogy nekik is egy 8 éves kisgyermek ott van.
Persze nem kötelessége bármit is venni de a másik két unokájának mindig ad pénzt a új ruhákba stb.
Elmondanátok neki, hogy ez rosszul esik? Vagy hagyjam ha magától nem jut eszébe, hogy itt is van egy unokája?
28/F
Neki csak ilyenkor van nyáron időszakos munkája, amúgy a rokkant nyugdíját kapja.
Úgymond pénze mindig lenne mert a testvéremékkel lakik együtt.
Mi nem voltunk az ellen, hogy lássa a kislányt.
De nem gondolnám azt, hogy azért meg kell haragudni és a kislányt elhanyagolni azért mert megkértük, hogy ne este 6 óra után jöjjön.
De igazán a terhesség alatt is párszor kérdezett csak rá arra, hogy mi van velünk.
Pedig nem lakunk messze tőle.
A testvérem lány neki van a kettő gyereke.
Őszintén nem gondolnám magukat hibásnak.
Miért nekem kelljen az unokát a mamára "tukmálni".
Sajnos az is rosszul esik, hogy ezt dolgot nem fogadta el hogy úgy jöjjön hogy legalább egy órával szól előtte.
Talán hagyom is az egészet.
Nézd, ezt újdonsült szülőknek nehéz megmondani, de az a helyzet, hogy egy csecsemő a szülein kívül másoknak nem túlzottan érdekes. Majd amikor már jár meg beszél, akkor imádni fogja a nagyi, ne félj, de amíg csak etetni meg pelenkázni kell, addig csak akkor érdekes, ha az újdonság élményével hat, ez meg neki már megvolt a nővéred gyerekeinél. Aztán meg ajándékot venni olyannak jó érzés, aki már értékeli, egy kéthónaposra meg azért nem jellemző, hogy örömujjongásban törjön ki a popsitörlő láttán.
Mint felvetették, az is belejátszhat, hogy egyes nagyik a lányuk gyerekeit közelebb érzik magukhoz, mint a fiukéit, de náluk ez nem tudatos. Biztos vagyok benne, hogy ha pár évvel idősebb lesz a kiscsajszi, már az ujja köré fogja tekerni a nagyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!