Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok, nem bulimiás....

Terhes vagyok, nem bulimiás. Megmondjam?

Figyelt kérdés

15-16 évesen a tökéletességre törekedtem. Most is, csak már nem az önsanyargatásommal.

És annyira szerettem volna elérni az áhított méretet, hogy bulimiás lettem. Sok volt a stressz és a nyomás, én pedig menekültem.

De már jól vagyok. Viszont elég terhesen...

És ezt nem tudja senki, viszont most itthon vagyok és eléggé gyötörnek a rosszullétek, 1-1 erősebb illattól már szédülök, ha túl sokat, vagy fűszereset, megterhelőt eszem, azonnal jön vissza minden. Mivel nem sokat vagyok az országban, anyukám ennek örömére csinált egy nagy családi ebédet szombaton, tegnap elmentünk vacsorázni és 3x látogattam meg a mosdót.

Anyáék pedig azt gondolják, hogy mivel alig eszem és mindig a mellékhelyiségben vagyok, újra kialakult a bulimiám az eljegyzéstől és a közelgő esküvőm miatt.

2015. okt. 26. 09:49
1 2
 11/20 omba ***** válasza:
95%

Ne titkolózz, abból sohasem jön ki semmi jó.

Nekem 4 gyereke van, már simán leszedtem volna, mi a helyzet.

Ha meg vőlegény, esküvő, akkor meg még annyira se lehet ez kínos dolog.

2015. okt. 26. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem se titkolózz, nyugodtan mond el nekik. :)

Hány éves vagy?

2015. okt. 26. 12:11
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Attól félsz, hogy elvetetnék a babát? És a 12. hétig senkinek sem mondod? Ha a párod akarja a babát, előbb is veled fog örülni. Ha meg nem vagy ebben biztos, azért én megbeszélném vele, de nem kényszeríteném ebbe. Persze te tudod, de egy hosszú távú kapcsolatban szerintem nem állítják az emberek kész tények elé a másikat, hanem közösen döntenek a fontos dolgokban.
2015. okt. 26. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

" Ha meg nem vagy ebben biztos, azért én megbeszélném vele, de nem kényszeríteném ebbe."

Ja. És főleg nem akarnék összeházasodni vele.

2015. okt. 26. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Addig akarod titkolni, amíg már nem tud rábeszélni, hogy ne tartsd meg, mi?
2015. okt. 26. 14:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem. Meg a családom hogy tudna rávenni arra, hogy elvetessem?

Nem is egy országban élek velük.

A vőlegényemnek pedig elmondom, ha hazamegyek és minden rendben lesz.

2015. okt. 26. 15:04
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Most akkor mi a kérdés? Nem akarod elmondani, eldöntötted. Kész.

Mit akarsz most tulajdonképpen? Vagy kiírtál csak úgy egy kérdést, hogy kipanaszkodhasd magadat?

2015. okt. 26. 15:06
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
A bulimia súlyos betegség, én sokat idegeskednék, ha azt kéne hinnem, hogy egy családtagomnak az van, pláne ha már volt neki. Le is csesznélek, ha az én lányom lennél és azt kellene hinnem, hogy beteg vagy, közben meg örömhírt titkolsz... Nekem is fura, hogy a gyerek apja se tudja még.
2015. okt. 26. 19:26
 19/20 anonim ***** válasza:
67%
Vagy kamu az egész kérdés, vagy az a híres-neves vőlegény egy nős ember...
2015. okt. 27. 06:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont, utolsó...

Az anyád mérhetetlenül aggódik érted! És te annyira nem tiszteled, hogy elmondod az igazságot, ezzel megnyugtatva??? Elképesztő.

Az én viszonyom sem az igazi az anyámmal, olyan semleges. Mégis a férjem után ő volt az első, akivel közöltem 7 hetesen, hogy terhes vagyok....

2015. okt. 27. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!