Megmondjam, hogy felpofozott a barátom? Vagy ez nem tartozik a szülőkre?
Ma eljött értem, elmentünk kocsikázni kicsit. Kértem, hogy menjen lassabban, mert tényleg nagyon gyorsan ment. Erre annyi volt a válasza, hogy "ezzel a kocsival bűn lassan menni, nem arra tervezték". Jó, már itt volt egy kis vitánk.
Utána nála voltunk és ahogy álltam a tükör előtt, elkezdte mondani, hogy újra elkezdhetnék edzeni, mert látszik rajtam a téli semmittevés. Erre az volt a válaszom, hogyha nem tetszik, kereshet mást nyugodtan, úgyis annyi a jelentkező (elég népszerű). Megjegyezte, hogy annak biztos örülnék, végre szabad lenne a pálya XY-nak (egy srác, akivel jóban vagyok, de tényleg csak barátság). Megsértődött, aztán elkezdtünk más miatt is veszekedni és felpofozott...
Nagyon kiborultam, elkezdtem sírni, aztán nem is engedtem, hogy hazahozzon. Azóta hívogat, ír mindenhol, de ez most sok volt... Itthon érzik, hogy valami baj van, de nem tudom, elmondjam-e. Nem igazán beszélek arról, ha valami gondom van a barátnőimmel, barátommal (ami ritka, bármilyen hihetetlen), mert én hiába bocsájtok meg könnyen, anya nem olyan és nem akarom, hogy emiatt feszültség legyen, ha valaki jön hozzánk.
Csak ez azért nem egy olyan mindennapos veszekedős téma, amire pár nap múlva már nem is emlékszem...
17L (3 éve vagyunk együtt)
Ha jól látom a helyzetet akkor
ha megbocsáltod jóval nagyobbat is érdemelnél az élettől de úgy egy ki..szot isteneset mert az h egy csávó tízen éves pi.sát-akit megütött- hordozgat azzal a hú de jó kocsijával az kúrv.ra csak a külsőségekre ad ahogy te is hogy ha velemaradsz.Téged csak azért tart mert tatrt mint egy kutyát mivel szépvagy .
31 mond valamit, de bàrmi történt, NEM indok, hogy megüssön. Szakîts vele, valòszìnű nem hagy békén, az ilyenek először könyörögnek, majd fenyegetnek.
Félned nem kell, Èdesapàd elrendezi.
(reméljük nem ùgy, ahogy 14 évesen engedett vilàgodra fiùzni...)
Én úgy vagyok vele, inkább pofázzanak az életembe, minthogy behúzzanak egyet. Az előbbit tudom ignorálni.
(Bár 17 évesen nem kéne.)
Az alábbiakra nevelem a lányom:
1. Ne üljön vadbarom mellé autóba. Aki a megengedettnél gyorsabban megy, illetve nem lassít ha az utasa fél, az vadbarom.
2. Ne járjon olyan fiúval aki bármilyen módon becsmérli és az önbizalmát, önbecsülését bármi módon rombolja.
3. Ha egy fiú megüti azonnal kidobja. Akkor is ha szerelmes még belé. Tudni kell magunkat tisztelni és becsülni annyira, hogy nem csinálunk magunkból lábtörlőt.
4. Ne dőljön be a többször nem fog előfordulni szövegnek. Elő fog fordulni. Egyre súlyosabban.
Nem ártana ha ezeket te is megfogadnád.
Igen, szóljál. 17 éves vagy, a szüleid felelnek érted.
És ezzel a .... minek nevezzem alakkal soha többet ne állj szóba.
Semmi szükséged arra, hogy 17 évesen parasztok pofozzanak párkapcsolat címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!