Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam, hogy felpofozott...

Megmondjam, hogy felpofozott a barátom? Vagy ez nem tartozik a szülőkre?

Figyelt kérdés

Ma eljött értem, elmentünk kocsikázni kicsit. Kértem, hogy menjen lassabban, mert tényleg nagyon gyorsan ment. Erre annyi volt a válasza, hogy "ezzel a kocsival bűn lassan menni, nem arra tervezték". Jó, már itt volt egy kis vitánk.

Utána nála voltunk és ahogy álltam a tükör előtt, elkezdte mondani, hogy újra elkezdhetnék edzeni, mert látszik rajtam a téli semmittevés. Erre az volt a válaszom, hogyha nem tetszik, kereshet mást nyugodtan, úgyis annyi a jelentkező (elég népszerű). Megjegyezte, hogy annak biztos örülnék, végre szabad lenne a pálya XY-nak (egy srác, akivel jóban vagyok, de tényleg csak barátság). Megsértődött, aztán elkezdtünk más miatt is veszekedni és felpofozott...

Nagyon kiborultam, elkezdtem sírni, aztán nem is engedtem, hogy hazahozzon. Azóta hívogat, ír mindenhol, de ez most sok volt... Itthon érzik, hogy valami baj van, de nem tudom, elmondjam-e. Nem igazán beszélek arról, ha valami gondom van a barátnőimmel, barátommal (ami ritka, bármilyen hihetetlen), mert én hiába bocsájtok meg könnyen, anya nem olyan és nem akarom, hogy emiatt feszültség legyen, ha valaki jön hozzánk.

Csak ez azért nem egy olyan mindennapos veszekedős téma, amire pár nap múlva már nem is emlékszem...

17L (3 éve vagyunk együtt)

2016. márc. 6. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj, de a leirasod alapjan a baratod egy agyatlan, elkenyeztetett, gazdag hulyegyere, aki azt hiszi, bmit megtehet. Vele akarsz maradni a pofon utan is!? Nekem ugy tunik, eleve nem sokra becsul teged
2016. márc. 6. 21:57
 22/78 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, gondold jól át, aludj rá egyet, és tiszta fejjel döntsd el, mit akarsz. Ha meg tudjátok egymással beszélni, és folytatjátok a kapcsolatot, akkor ne híreszteld, ha szakítani akarsz, akkor akár el is mondhatod.

(én mondjuk tutin nem mondanám el, mert nem akarnám, hogy a szülőm azt gondolja, innentől nála a döntés joga a kapcsolatomról... ha így döntök, ha úgy...)

2016. márc. 6. 21:57
 23/78 anonim ***** válasza:
32%
Mond el otthon, ez nem normális, hogy egy ilyen miatt megut.
2016. márc. 6. 21:58
 24/78 anonim ***** válasza:
73%

Az egyetlen alkalom amikor eltűröm, hogy valaki kezet emeljen rá, az ha a hálószobában én kérem meg rá.

Aki egyszer megüt az máskor is megfogja tenni. Máskor akár jóval kisebb dolgok miatt is.

Ha tiszteled magadat valamennyire, akkor nem kell ez a feszültség az életedbe.

A szülőknek nem feltétlen kell elmondanod, de a szakítást mindenképpen javaslom.

25/78 anonim ***** válasza:
18%
Csak rád tartozik.
 26/78 anonim ***** válasza:
79%
Egy kis onkontroll fejlesztesre szorul a baratod.
2016. márc. 6. 21:59
 27/78 anonim ***** válasza:
79%

Persze, hogy el kell mondani.

Méghozzá így:

brühühühü

- Kislányom mi a baj?

- Szakítottam Józsival.

- De miért?

- Mert megütött.

- Jól tetted, ez egy r..hadék.

2016. márc. 6. 22:00
 28/78 anonim ***** válasza:
36%

Mindenképpen mondd el, és szakíts vele!

Nem érdemel meg Téged!

2016. márc. 6. 22:01
 29/78 anonim ***** válasza:
60%

Mondd meg nyugodtan. De én ott is hagynám a helyedben ezt a felelőtlen majmot "ezzel a kocsival bűn lassan menni, nem arra tervezték". Jobb esetben csak ő fog meghalni, rosszabb esetben neked is előbb-utóbb bajod lesz mellette.

Ja és ma még csak egy pofon, holnap meg ki tudja mi.

2016. márc. 6. 22:06
 30/78 anonim válasza:
40%
Mutasd ki az kap a pofájára!!! Mi az hogy megüt egy nőt!! Ő nem egy férfi!! 23/F
2016. márc. 6. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!