Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek 200km távolságba egy hölgyeményhez?

Figyelt kérdés

17éves fiú vagyok, de nem az az 'igazi, lázadó' aki mindig lelép otthonról, vagy aki úgy is néz ki.

Visszahúzodó és kissé vékony vagyok, na meg a magasságom is leáll 170centinél...

A probléma az, hogy elszeretnék utazni 200kilómétert vonattal egy városba.

A lány igazi, leteszteltem. (skypeoltunk, face, telefonja is megvan...)

4hónapja élvezzük egymás társaságát a neten, és szeretnénk találkozni.

Mondta, hogy állja a vonat felét, mert hát mégis csak én utazok hozzá, ismeretlenül... Tehát a pénzzel se lenne gond.

Mikor megemlítettem, hogy meglátogatnám Őt - elég hardcore feladat volt beszámolni róla, főleg hogy Ő volt az első akit megemlítwttem itthon -, azt mondták, hogy: - nem engedünk el egyedül, maximum elviszünk

Mivel nekem ez nem jó, hogyan érhetném el, vagy küzdhetnèm ki, hogy átélhessek végre valami kalandot?

Persze tudom, hogy az én szüleim. Én ismerem őket. De azért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha jár valaki hasonló cipőben, vagy van tanácsa.

Köszönöm előre is.

2016. márc. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne legyél ennyire meggyőződve a saját különleges voltodról. Képzeld az is érez és nem papírember, aki hajt és bevállal dolgokat. Az érzelgés nem tesz különlegessé. Ha jóra használod az érzéseidet, az igen.

Itt most azért ugratnak, mert úgy kértél tanácsot, mintha fontos dologról lenne szó, majd az első nehézségnél megszaladtál és inkább erkölcsi prédikációt tartasz azoknak, akikhez az előbb még segítségért fordultál.

Ha hallgattál volna (fel se teszed ezt a kérdést), bölcs maradtál volna...

2016. márc. 6. 13:30
 82/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nem szeretnélek megbántani, de most komolyan ez a Te nagy egyediséged...ezért lennél különleges?

"Énis szeretlek!

Amúgy jah. Nem fogok leállni veszekedni, hogy hát engedjmàr el... Ink lehiggadok, és megyek kockulni, aztán csendben emésztem magamban a tényt, hogy ismét sikeresen kimaradtam valamiből."

Ez minden, de nem egyedi, pláne nem különleges. Amolyan gyerekes.

2016. márc. 6. 21:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!