Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek 200km távolságba egy hölgyeményhez?

Figyelt kérdés

17éves fiú vagyok, de nem az az 'igazi, lázadó' aki mindig lelép otthonról, vagy aki úgy is néz ki.

Visszahúzodó és kissé vékony vagyok, na meg a magasságom is leáll 170centinél...

A probléma az, hogy elszeretnék utazni 200kilómétert vonattal egy városba.

A lány igazi, leteszteltem. (skypeoltunk, face, telefonja is megvan...)

4hónapja élvezzük egymás társaságát a neten, és szeretnénk találkozni.

Mondta, hogy állja a vonat felét, mert hát mégis csak én utazok hozzá, ismeretlenül... Tehát a pénzzel se lenne gond.

Mikor megemlítettem, hogy meglátogatnám Őt - elég hardcore feladat volt beszámolni róla, főleg hogy Ő volt az első akit megemlítwttem itthon -, azt mondták, hogy: - nem engedünk el egyedül, maximum elviszünk

Mivel nekem ez nem jó, hogyan érhetném el, vagy küzdhetnèm ki, hogy átélhessek végre valami kalandot?

Persze tudom, hogy az én szüleim. Én ismerem őket. De azért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha jár valaki hasonló cipőben, vagy van tanácsa.

Köszönöm előre is.

2016. márc. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
71%
Nem jó dolog a távkapcsolat... Ki fogja idegelni szegényt a szüleid túlféltése. Plusz, ha már az első tali felét is neki kell fizetni, hogy akarod ezt hosszú távon fenntartani? Tudom, még nem tartotok ott. Amúgy, az ilyen szülőket sem értem. 15-16 évesen borsodból pestre is 200 km volt nekem, lány létemre, mégis mehettem 2 hetente. Pedig csak 10 éve volt...
2016. márc. 2. 22:19
 22/82 A kérdező kommentje:
10éve még nem volt skypeszeksz 😘
2016. márc. 2. 22:28
 23/82 anonim ***** válasza:
89%
Aha a f...szt nem, 2003 ota verem a pòcsöm webkam csajokra
2016. márc. 2. 22:30
 24/82 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a "hölgyemény" szót el kéne felejteni, nagyon prosztó, lekezelő.
2016. márc. 2. 22:31
 25/82 A kérdező kommentje:
Ja, most realizáltam, hogy 2016 van...
2016. márc. 2. 22:32
 26/82 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a hölgyemény szó is, és semmilyen lekezelő érzést nem akarok ezzel közvetíteni, sőt, tisztelet, hogy nem egy 'csajnak' mondom.
2016. márc. 2. 22:34
 27/82 anonim ***** válasza:
55%

Kédrés a kérdezőhöz:

Ha most, első alkalommal, megfelezitek a jegyed árát, akkor mi lesz később? Minden találka alkalmával ez lesz? Ha már most gondot jelent neked kiprekálni a teljes jegy árát, akkor mi lesz később, ha összejöttök és gyakrabban akartok találkozni?

Skype ide..web kamera oda...ha havonta 1x találkoztok, akkor ez nem lesz egy tartós kapcsolat. Érdemes megpróbálni, hiszen élőben egészen másképp működnek a dolgok, de ne várj el túl sokat ettől az egésztől. Ezt csak jóindulatból mondom, nekem 2 távkapcsolatom is volt, és mindkettő rosszul végződött. Most hozzá vagy szokva, hogy netten beszélgettek, és azt hiszed, hogy ez majd később is milyen jó lesz..NEM. Amikor majd találkoztok, és elkezdődik valami, egyre jobban fogod hiányolni, hogy élőben is lásd, és egyre sza*abb lesz..A skype az csak enyhíti a dolgokat, de hosszútávon nem megoldás.

Nem akarom azt mondani, hogy ne küzdj a szerelemedért-nevezem most így- de azért mérlegeld a dolgokat, mielőtt mély vízbe huppansz.

2016. márc. 2. 22:38
 28/82 anonim ***** válasza:
58%

a "hölgyemény" egy ilyen kontextusban azt jelenti, hogy prosti..., szóval gyorsan le kéne erről szoknod

azért vicces olvasni, hogy 17 éves létedre nem vagy képes meggyőzni a szüleidet, hogy elengedjenek egyedül vonatozni, de azért itt kiosztasz mindenkit

az meg egyenesen ultra gáz, hogy hagyod, a lány fizesse a jegy felét..., ne már...

és nem szeksz, hanem szex, ha ennyire nagyfiú vagy a camszexhez, vagy nevezzük bárminek, akkor legalább írd le rendesen a szót

2016. márc. 2. 22:41
 29/82 A kérdező kommentje:

Direkt írtam el... És nemtudom, ha ez tényleg sértő hatással van bárkire is, akkor nem fogom használni a szót.

A távkapcsolat érdekes dolog, SZERINTEM minden embernek más. Ha én vevàllalom, akkor az az én dolgom legyen. De ha gondolod, dobj egy privit, és leírom miért vagyok magabiztos ezzel kapcsolatban. Mert bizony vannak különleges esetek.

2016. márc. 2. 22:47
 30/82 anonim ***** válasza:
48%

Ez egyébként tipikus szülői mentalitás. Az 5km rel arrább lévő városban minden szép és jó de ami 200km re van ott lelőnek meggyilkolnak kirabolnak elrabolnak nem mehetsz. Csak mert csak és csak és én azt mondtam.

Sajnos elég sok szülő gondolkodik így. De végülis alapvető ösztönök, minél messzebb van annál kevésbé ér el az ember keze.

2016. márc. 2. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!