Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek 200km távolságba egy hölgyeményhez?

Figyelt kérdés

17éves fiú vagyok, de nem az az 'igazi, lázadó' aki mindig lelép otthonról, vagy aki úgy is néz ki.

Visszahúzodó és kissé vékony vagyok, na meg a magasságom is leáll 170centinél...

A probléma az, hogy elszeretnék utazni 200kilómétert vonattal egy városba.

A lány igazi, leteszteltem. (skypeoltunk, face, telefonja is megvan...)

4hónapja élvezzük egymás társaságát a neten, és szeretnénk találkozni.

Mondta, hogy állja a vonat felét, mert hát mégis csak én utazok hozzá, ismeretlenül... Tehát a pénzzel se lenne gond.

Mikor megemlítettem, hogy meglátogatnám Őt - elég hardcore feladat volt beszámolni róla, főleg hogy Ő volt az első akit megemlítwttem itthon -, azt mondták, hogy: - nem engedünk el egyedül, maximum elviszünk

Mivel nekem ez nem jó, hogyan érhetném el, vagy küzdhetnèm ki, hogy átélhessek végre valami kalandot?

Persze tudom, hogy az én szüleim. Én ismerem őket. De azért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha jár valaki hasonló cipőben, vagy van tanácsa.

Köszönöm előre is.

2016. márc. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem elvesztél valahol. Nem vagyok anyagias, pont az hogy nem érdekel a pénz ilyen kis tételben. Én csak a saját véleményem és eszmémet védtem meg, hogy szerintem nem férfias ha elmegyek egy lányhoz, és elkérem az utazás felét. Nálam ez úgy működik, hogy ha Én megyek Én fizetek, ha Ő jön, akkor Ő fizet.
2016. márc. 3. 21:39
 62/82 anonim ***** válasza:
40%

Akkor miért emeled ki,hogy "nem férfias"?

Ha te mész és nem fizetsz,az "nem nőies"?

A logikád szerint...

A felszínre ásva előjön,hogy "fizessen a pasi".

2016. márc. 3. 22:38
 63/82 anonim ***** válasza:
Igen, és én is pasi vagyok. :D :D Szóval, hol a probléma? :D
2016. márc. 3. 22:46
 64/82 A kérdező kommentje:
Leráztam a csajt végül. Csak gondoltam megemlítem, hátha érdekel valakit xD
2016. márc. 3. 23:01
 65/82 anonim ***** válasza:

4 hónap után leráztad? Uhh. :(

Miért?

2016. márc. 4. 01:31
 66/82 anonim ***** válasza:
Mesélj xDDDD
2016. márc. 4. 01:36
 67/82 anonim ***** válasza:
87%
Egy gyikgyuri vagy egy puhapecs
2016. márc. 4. 02:19
 68/82 anonim ***** válasza:
49%

"Igen, és én is pasi vagyok. :D :D Szóval, hol a probléma? "

Hát barátom,ha te attól érzed magad férfinak,mert balek vagy és kihasználnak,az a te dolgod.

2016. márc. 4. 04:02
 69/82 anonim ***** válasza:
65%

Na,leráztad.

Lefogadom,nem lett volna hely hol megejteni az affért,így nem érte volna meg a vonatjegy még akkor sem,ha felesben fizetitek:D

2016. márc. 4. 04:03
 70/82 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 200 kilométerre a diákjegy kijön 1800ból, pofám nem lenne 900 forintot elkérni egy lánytól...amúgy meg úgyis kiábrándul belőled ha ilyen felfogásod van.
2016. márc. 4. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!