Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek 200km távolságba egy hölgyeményhez?

Figyelt kérdés

17éves fiú vagyok, de nem az az 'igazi, lázadó' aki mindig lelép otthonról, vagy aki úgy is néz ki.

Visszahúzodó és kissé vékony vagyok, na meg a magasságom is leáll 170centinél...

A probléma az, hogy elszeretnék utazni 200kilómétert vonattal egy városba.

A lány igazi, leteszteltem. (skypeoltunk, face, telefonja is megvan...)

4hónapja élvezzük egymás társaságát a neten, és szeretnénk találkozni.

Mondta, hogy állja a vonat felét, mert hát mégis csak én utazok hozzá, ismeretlenül... Tehát a pénzzel se lenne gond.

Mikor megemlítettem, hogy meglátogatnám Őt - elég hardcore feladat volt beszámolni róla, főleg hogy Ő volt az első akit megemlítwttem itthon -, azt mondták, hogy: - nem engedünk el egyedül, maximum elviszünk

Mivel nekem ez nem jó, hogyan érhetném el, vagy küzdhetnèm ki, hogy átélhessek végre valami kalandot?

Persze tudom, hogy az én szüleim. Én ismerem őket. De azért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha jár valaki hasonló cipőben, vagy van tanácsa.

Köszönöm előre is.

2016. márc. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
44%
ha összejöttök, akkor nagyon jó lesz neten meg telefonon élni az életeteket, havi 1, jó esetben 2heti 1x-i találkozóval. Ezt is bele kellene kalkulálni.
2016. márc. 2. 21:59
 12/82 anonim ***** válasza:
72%

Hmm..szóval ez kb 2-2,5 órás út. Felülsz..jön a jegykezelő..megnézi a jegyedet..aztán gyönyörködhetsz az üres szántóföldek látványában. Ha szerencsés vagy, akkor nem fog melléd beülni néhány unalmas figura, vagy kellemetlen személy. Ennyit a nagy kalandról. Én nagyon gyakran utazok vonattal, jobban örülnék ha a szüleimmel mennék autóval, de nincs rá mód.

Na most..A kérdést rosszul tetted fel, mert itt nem az a gond, hogy NEM engednek el, hanem, hogy egyedül ne menny első alkalommal (valószínűleg). Mond nekik, hogy vigyenek el, de ne a lány küszöbe elé parkoljanak..Ha nagyon aggódnak érted, akkor mond nekik, hogy küldesz nekik egy sms-t, hogy minden okés, addig ők, (ahogy előttem már írták) elmehetnek valamit meginni, enni stb.

Szerintem gáz, hogy a csajtól elfogadod a pénz felét..mennyi az..2000 ft max 3000...A szüleid gondolom nem fizettetik meg az utat veled, így a pénzed megmarad, amin elviheted a lányt moziba vagy egy szép cukrászdába..

Ha jól sikerül minden, akkor elmondod a szüleidnek is, hogy milyen a lány, és legközelebb tuti elengednek egyedül is..

2016. márc. 2. 22:00
 13/82 anonim ***** válasza:
44%

Ha végképp nem akarod, akkor egyszerűen menj el. Gondolom, nem nagyon szoktál elmászkálni (aranyos a "csak magamra számíthatok" hozzáállás :) ), ezért nem akarnak elengedni.

Ha nem akarsz veszekedést, akkor meg köss kompromisszumot. Annyit nyersz, hogy kényelmesebben utazol, valamint meghozol egy érett, felnőtt döntést. Cserébe nem éled át, milyen három órát ülni a vonaton.

A kaland úgyis a lány lesz, nem az utazás.

2016. márc. 2. 22:02
 14/82 A kérdező kommentje:

Mindig meg kell állapítanom, hogy itt annyi életforma és szemszög válaszolgat, hogy teljesen megakarják változtatni az életem, esetleg a felfogásom.

De azért köszönöm mindenkinek, főleg annak, aki elakarta venni a kedvem a távkapcsolattól... Haver, részvétem.

Megkérdezem tőlük mégegyszer, ha nem, akkor várok pár évet amíg igent mondanak, mivel én amúgysem szeretek veszekedni, főleg nem a családban.

Azért köszönöm mègegyszer C: szürreális álmokat mindenkinek!

2016. márc. 2. 22:05
 15/82 anonim ***** válasza:
37%

Sz...r dolog a tàvkapcsolat

Soha többet

2016. márc. 2. 22:11
 16/82 anonim ***** válasza:
24%

Kedves Kérdező!

Nincs valami haverod, aki szülinapi bulit rendez, ilyesmi?

Hogy mondjuk egész hétvégén nála vagy. Aztán szülői engedély nélkül reggel vonattal le, délután vonattal vissza.

Közben pár órát lehetsz a lánnyal, ismerkedhetsz vele. Este meg a haver házához érted jöhetnek a szüleid...

Tehát szerintem ezt inkább illegálisan kellene elintézni.

És a vonatozásban az az érdekes, hogy ott úgy találkozik és beszélget el másokkal az ember, hogy nagyon meg mer nyílni, mert tudja, fogalmad sincs a nevéről és nagy valószínűséggel az életben soha többé nem találkoztok újra egymással.

Ezek az úgynevezett egyszeri beszélgetések.

Persze ehhez barátságos jellem szükségeltetik.

2016. márc. 2. 22:15
 17/82 anonim ***** válasza:
87%
17 éves fiú mért ne vonatozhatna egyedül? Mért a szülők vigyék a randira? Úgy nincs benne semmi élvezet.
2016. márc. 2. 22:15
 18/82 anonim ***** válasza:
73%
A te életszemléleted is fura. Én nőként is megalázónak tartanám, ha valaki nem tartana képesnek egy vonatjegyet kifizetni.
2016. márc. 2. 22:16
 19/82 anonim válasza:
48%
Kérdező kapaszkodj meg anno 24éve,mikor 18voltam elmentem Pestre egy dominához!Teljesen egyedül
2016. márc. 2. 22:17
 20/82 anonim ***** válasza:
64%
17 éves fiú mért ne vonatozhatna egyedül? Mért a szülők vigyék a randira? Úgy nincs benne semmi élvezet.
2016. márc. 2. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!