Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érhetném el, hogy...

Hogyan érhetném el, hogy elengedjenek 200km távolságba egy hölgyeményhez?

Figyelt kérdés

17éves fiú vagyok, de nem az az 'igazi, lázadó' aki mindig lelép otthonról, vagy aki úgy is néz ki.

Visszahúzodó és kissé vékony vagyok, na meg a magasságom is leáll 170centinél...

A probléma az, hogy elszeretnék utazni 200kilómétert vonattal egy városba.

A lány igazi, leteszteltem. (skypeoltunk, face, telefonja is megvan...)

4hónapja élvezzük egymás társaságát a neten, és szeretnénk találkozni.

Mondta, hogy állja a vonat felét, mert hát mégis csak én utazok hozzá, ismeretlenül... Tehát a pénzzel se lenne gond.

Mikor megemlítettem, hogy meglátogatnám Őt - elég hardcore feladat volt beszámolni róla, főleg hogy Ő volt az első akit megemlítwttem itthon -, azt mondták, hogy: - nem engedünk el egyedül, maximum elviszünk

Mivel nekem ez nem jó, hogyan érhetném el, vagy küzdhetnèm ki, hogy átélhessek végre valami kalandot?

Persze tudom, hogy az én szüleim. Én ismerem őket. De azért gondoltam, hogy megkérdezem, hátha jár valaki hasonló cipőben, vagy van tanácsa.

Köszönöm előre is.

2016. márc. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
38%

Suttyóság elkérni az utazás árát, ha valakit meglátogat az ember. Nemtől, alkalomtól függetlenül.

5000 forint nem akkora pénz, a diáknak sem, ha dolgozik diákmunkában, vagy félreteszi a zsebpénzt.

De ezek szerint olyan nagyon nem volt fontos a dolig ☺

2016. márc. 4. 14:34
 72/82 anonim ***** válasza:
100%
nagy lehetett a szerelem :) igazad van kérdező, neked tényleg csak a számítógépes játékok valók még
2016. márc. 4. 20:25
 73/82 A kérdező kommentje:

RocketLeauge, pizza, xmxx<3

Mindennap:3

Jobb mint a szerelem.:3

2016. márc. 4. 21:37
 74/82 anonim ***** válasza:
100%
és te tényleg 17 vagy? komoly problémák elé néz az emberiség...
2016. márc. 4. 22:23
 75/82 anonim ***** válasza:

"Suttyóság elkérni az utazás árát, ha valakit meglátogat az ember. Nemtől, alkalomtól függetlenül.

5000 forint nem akkora pénz, a diáknak sem, ha dolgozik diákmunkában, "

Ha gazdag vagy,biztos nem sok pénz.

2016. márc. 4. 23:49
 76/82 anonim ***** válasza:
100%
nem, amikor én voltam 17, akkor azért elég rendesen csajoztak a fiúk... :D és nem a játékok voltak az elsők, de hát, kinek mi a fontos
2016. márc. 5. 10:40
 77/82 anonim ***** válasza:
"leráztad"...hm... már az 50. válaszban leírtam a lényeget :)
2016. márc. 5. 23:34
 78/82 anonim ***** válasza:
Alá is írtad
2016. márc. 5. 23:34
 79/82 A kérdező kommentje:

Ezek alapján nemtudom hogy mire neveled majd a fiad. Azon kívül, hogy az életre. De vajon jó-e, ha olyan átlag ember lesz, mint az éjjelnappal budapestbeli szereplők, vagy hasonló?

Átlag emberek is kellenek -hiszen nélkülük nem lennének egyediek -, de vannak kivételek, mint én, vagy a hozzászólások között találhatsz még párat, nem is kell messzire menned.

Nem tudom miért kell ettől még valakinek aztmondani hogy nem elég érett a nőkhőz, vagy ilyesmi. Olyan egyszerű gondolkodásmódra vall, de komolyan.

És mivan ha valaki lassan fejlődik, és 17évesen kezd olyan lenni néhány dologban, mint màsok pár évvel ezelőtt?

Most persze elszakadtam az alap indoktól, ès attól, hogy igazadvan ha "egyszerűen" "sablonosan" "átlagosan" nèzzük, de bizony léteznek egyedi emberek.

Nemtudom miért válaszoltam, nemszoktam időt pazarolni ilyenekre, de most valahogy unatkoztam...

És miért húzza le (majdnem)mindenki a vonatozást? Én alig vonatoztam, és ennek is van egy feelingje, ha nem egy egyszeri papírember' vagy. Ez mindenre igaz, csak lekell egy picit állni, és beszippantani' a feelinget'.

Talán ez az, ami kihalt az emberekből. Nem éreznek már semmit, csak hajtanak ide-oda...

Mellesleg a vonatozás tényleg nem nagy cucc, de akkoris van egy èrzés amit közvetít. Érzések meg azért fontosak, mert ebből áll az élet (ha nem egy mókuskerékben éled le)

Kicsit eltértem a tárgytól, mindenesetre kajak igazad van. Nem vagyok átlagosan érett az ilyenekhez.

De 1dolog miatt még nem kéne leszólni a gondolkodásom, hiszen én is mondhatnám, hogy milyen kis átlagos nullák vagytok, mert Ti nem vagytok egyediek, akikben van valami 'más'. Az egész életeteket így élitek le, egyszerű papírként. De nem mondom ezt, mert egyrészt nem ismerlek Téged, meg hàt ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Mindenki úgy él, ahogy akar. Szeretkezz, ne háborúzz. :3

2016. márc. 6. 02:12
 80/82 anonim ***** válasza:

75 ennek semmi köze a gazdagsághot. Nekem nincsenek számítógépes játékaim pl, okostelefonom, a legolcsóbb is akkor lett, amikor a règi tíz éve használtan vett elromlott. Van olyan pulóverem amit tizenöt éve hordok, cipőt amíg szét nem szakad.

Szóval ilyen gazdag vagyok, mégsem kértem még el senkitől az útiköltséget, akit meglátogattam, pedig lány vagyok.

2016. márc. 6. 13:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!