Hogyan tudnám kikönyörögni a szüleimtől, hogy elengedjenek az iskolai sítáborba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék menni, mert a legjobb barátaim is mennek. Sajnos ez lesz az utolsó esélyünk mert idén érettségiznek és elmennek egyetemre. Utána nem valószínű hogy lesz ijenre lehetőségünk. Idén már voltun családdal síelni ezért anyukám nem enged el. Úgy sem engednek hogy ha kifizetem az egész pénzt, jó tanuló vagyok stb. Mit tehetnék hogy elengedjenek?2015. dec. 21. 20:59
1/5 A kérdező kommentje:
ilyenre*, voltunk*
2015. dec. 21. 21:21
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mit kell tennem azért hogy elengedjetek?
3/5 anonim válasza:
Mutter, nagyon bejön a józska/marcsi aztán egy hüttében lennénk. Mégiscsak jobb, mintha itthon csinálnánk... NAA.
4/5 anonim válasza:
Minek akarsz te síelni menni? 1 évben 1-szer nem elég? Én már a 2. napon el szoktam kezdeni leépülni.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez az életem. Imádok síelni és még utolsó napon is van nnyi energiám hogy utolsó felvonóval még felmegyek. Már próbálkoztam azzal hogy mit kell tennem. Nem engednek. De ha én fizetem akkor az nekik miért fáj? Nekem ez logikátlan.
2015. dec. 22. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!