Mit tehetnék még, hogy a szüleim több helyre elengedjenek engem? 17L
A házi munkát , a lecket, tanulást, a kistesóra vigyazast mindig szó nélkül csinálom. Vagy épp ha szólnak akkor elsőre ugrok. Viszont mikor elszeretnék menni havonta egyszer kétszer a barátomhoz aki messze lakik ,mindig megkérdezik hogy miért megyek ,nem is tettem érte semmit hogy elmehessek ,meghogy miért nem ő jön ? (A baratom kolis es szinte csak hétvégén van otthon nem kérhetem tőle hogy jöjjön le ) Meg ha a baratnömnél szeretnék ott aludni akkor is elkezdenek vitatkozni,vagy hogy ha annyira akarunk csajos estet tartani akkor aludjon ő itt de kettő kistesóhoz nem igazan szeretném felhozni mert ha veletlenül ,fölkeltenenk őket menne a hiszti.
Szoval nagyon rossz ez igy ,mi tehetnék hogy ez változzon?

Szia! Több oka is van, de szerintem csak féltenek, amit nem mondanak konkrétan ki. Én személy szerint nem engedném el a 17 éves lányomat egy fiúhoz úgy, hogy ott is aludjon.
Amúgy igazad van, ha van két kis tesód, akkor hozzátok végképp nem jöhet a barátnőd. Szerintem a barátnődhöz el kellene engedjenek, egy napot kibírnak nélküled :)

2. bocs, de nagy hülye vagy. Szexelni nem csak éjjel, a sötétben lehet, bármikor megoldható, 2 év alatt nyilván meg is oldották.
Kérdező: harcold ki a magad szabadságát, ha te eleget teszel minden kötelességednek és annyi jutalom sem jár érte, hogy átmehess a barátodhoz vagy a barátnődhöz hétvégén csesztetés nélkül, én ugyan nem lennék hajlandó nekik semmit megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!