Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy elengedjene...

Mit tehetnék, hogy elengedjenek végre?

Figyelt kérdés

Egyszerűen anyám nem akar sehová elengedni bulizni,és ez annyira zavar.Nem azt mondom,hogy minden hétvégén mennék,sak 1 hónapban mondjuk 1x.De nem enged..nemvagyok rossz tanuló,visszaszólok azért nekik ha arról van szó és igazam van,iskolában nins rám panasz..nem dohányzom.Még is,hogy vegyem rá?

16/L

2013. máj. 10. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy a barátaid is ott lennének, őket is elengedték, meg hogy nem lennél egyedül. Hátha így megengedné:D

15/L

2013. máj. 10. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát már próáltam nem is egyszer..de nem:S
2013. máj. 10. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem azért szigorú, mert nem szeret, hanem mert aggódik. Közhelyesen hangzik, de tényleg így van.

Engem sem engedtek sokáig sehová, 17 évesen voltam először és utoljára discoban. Kinyafogtam, hogy mehessek, aztán végül rájöttem, hogy igaza volt. Azóta nem is nagyon járok ki, néha napján beülünk valahová egy kólára, és ennyi.

Nálam még azon sem kellett volna aggódnia, hogy esetleg alkoholt fogyasztanék, mert szívproblémák miatt orvosilag el vagyok tiltva tőle (ahogy az energiaitaltól és a kávétól is).

Ha mindenáron menni szeretnél, próbáld meg fokozatosan rávenni. Üljetek le, és beszéljétek meg. Támaszd alá ész érvekkel, miért szeretnél bulizni, kikapcsolódni kicsit. Ne gyere azzal, hogy nem ő fogja megmondani, mert te már felnőtt vagy és stb, mert azzal csak az ellenkezőjét fogod elérni.

Először csak kis időre kérd meg, hogy kiengedjen, mondjuk éjfélig. Ha épségben hazaérsz, nem csinálsz botrányt, már látni fogja, hogy bízhat benned. Beszélj neki a barátaidról, barátnőidről, csakhogy megnyugodjon, jó társasággal mész ki, nem leszel egyedül, lesznek akik figyelnek rád.

19 éves vagyok, és még mindig csak éjfélig, egyig járok ki, nem azért, mert balhé lenne, ha egyszer több ideig szeretnék maradni, hanem mert nem vagyok az az "átbulizom az egész éjszakát majd másnap délig életre sem tudnak kelteni" típus. (Mellesleg a szívbetegség miatt is rendszeres alvásra van szükségem.)

Van esetleg idősebb testvéred? Ha igen, beszéld meg anyukáddal, hogy érted menjen buli után.

Én néha fel szoktam hívni anyukámat, ha indulok haza, csak hogy ne aggódjon. Te is nyugodtan megteheted, nincs ebben semmi ciki.

19/L

2013. máj. 11. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszodat!majd megpróbálom így.

igen van idősebb testvérem,27éves nővérem van:)

2013. máj. 11. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!