Nagyon utálom magam. Mit tehetnék?
A paleót nem próbálod ki? Ez nem koplalás!! koplalás nélkül lehet vele fogyni, úgy hogy nagyon jókat kajálsz :)
Ezen kívül nézz tükörbe és keress magadon szép dolgokat és bízz magadban h nem is vagy csúnya :) a hajadat meg ne vasald, mert attól töredezik.. A sport tényleg jó, keress valami olyat ami tetszik:) a futás kövéren viszont sztem nem a legjobb..
Amit az előttem szólók mondtak.
Én egyébként az úszást javaslom, mert ha tényleg annyira kövér vagy,mint ahogy mondod(bár szerintem kicsit túlzol) mert a futás a ducibb emberek térdét és bokáját nagyon terheli, de az úszás minden izmot átmozgat.
1. Állj fel, húzd ki magad és ne nyafogj!
2. Válassz valami érdekes sportot amit szívesen űznél. Lényegtelen mi az. Valami ami számodra megfelelő, jók hozzá az adottságaid, megengedheted anyagilag, és szereted csinálni. Persze, ha nem vagy formában először nehezebb lesz, és pont ez az, kitartó leszel tőle! Lesz egy célod (pl.: futásnál mondjuk, hogy meddig futsz el) és ha csak egy kicsi dologban is jól teljesíted büszke leszel magadra. Ezzel is növeled az önbizalmadat. Nézz körül neten, hogy a közelben miket sportolhatsz!
3.Választhatsz a sport mellé valami más hobbit is, amit szívesen csinálsz, és attól is jobb kedved lesz, esetleg az is megnöveli az önbizalmadat, hogy jó vagy benne.
4. Hagyd a hülye fogyókúrákat, az extrém diétákat, a gyors, hatásosnak ígért szörnyű koplalásokat, a béna bogyókat! Csak egészségesen kell étkezni. Hagyd a sok gyors kaját, chipset, csokit, vagy a zsíros, nagyon cukros dolgokat! Sok zöldség, gyümölcs, fehérje! Kerüld a fehér kenyeret!
5. Mások véleménye érdekeljen a legkevésbé! Örülj, hogy van barátod, ő elfogad, és tetszel neki! Ne foglalkozz azzal, hogy más lányok, hogy néznek ki! Szépek? És? Ne irigyeld őket, ne másra akarj hasonlítani! Te te vagy, és csak te irányítsd a saját életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!