Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utálom ezt a helyzetet. Mi...

Utálom ezt a helyzetet. Mi tehetnék?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó. Alig láthatom, pedig 2 utcával feljebb lakik. Először is amiért nem tud lejönni hozzám az az anyukája miatt van, mert mindig megszab neki mindent, időre kell hazamennie. Másodszor meg ő is elfoglalt és nincs ideje rám. Próbálom elfogadni ezt a helyzetet, de gyűlölöm, hogy alig beszélünk. Ő néha fel tud hívni, de akkor is 2-3 percről van szó, és nem is várom azt, hogy mindig telefonáljon, tudom, hogy nincs pénz, én se tudom emiatt felhívni. Már kérdeztem, hogy én nem mehetek-e fel hozzá, de azt mondta, hogy nem akarja az anyja és unokatestvérei miatt mert beszólnának nekem. Interneten levelezünk, de ő nem szeret számítógépezni, szóval van,hogy mindennap ír de olyan is volt már,hogy 1hétig semmit nem írt. Régebben elmentünk sétálni, de most már arra sincs ideje. Sokszor azért nem jön le mert egész nap tanul, meg dolgozik. Néha meg úgy érzem, hogy már szándékosan kerül. Amikor mondja , hogy mondjuk hétvégen nem jön le, mert ezt és azt kell csinálnia... úgy mondja , mint akit nem is érdekelne. Mintha csak egy játékszer lennék ,, á ma nem tudok vele játszani nem baj majd jövőhéten. " értitek :/ De egyszer beszéltünk erről, és mondta, hogy bántja és rosszul érzi magát miatta. Annyira utálom ezt a helyzetet, mert tényleg próbálom megérteni, de hiányzik. Van, hogy a héten történik valami és az is jólesne,ha csak elmondhatnám neki, de persze nem tudom elérni és ez nagyon rossz. Rajta kívül nincs ennyire jó barátom, szóval ha valami gond van akkor inkább vele beszélem meg, mert tényleg igaz barát, csak úgy érzem, hogy nincs is ideje rám. Ez az egész tavaly kezdődött, május körül már alig beszéltünk, de azt mondta, hogy nem baj majd jön a nyár, minden nap le fog menni, mert lesz ideje. Francokat. Alig volt nyáron is mert volt, hogy azt mondta most meleg van és nincs kedve lejönni meg dolgozik és az anyja sem engedi el. Kb egész augusztusban 4x láttam. Meg nálam aludt még július körül, utána meg azt mondta, hogy legközelebb már csak őszi szünetbe fog itt aludni. Akkor is szomorú voltam, de vártam az őszi szünetet, szeptember végén is kb az motivált, hogy na nem baj majd őszi szünetben lejön és tökjó lesz. De aztán kijelentette, hogy mégsem alszik itt. Az volt a legrosszabb, mert nyár óta vártam. Elegem van már, annyira rossz, hogy nincs itt, és szeretnék valamit tenni. Szerintetek mit csináljak? :(

16/L

2012. nov. 23. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akar veled lenni.
2012. nov. 23. 19:36
 2/3 Adapter007 ***** válasza:

Ne keresd. Ha ő sem keres, lehet nem is igazi barátod...

(viszont egy barátság nem feltétlenül a találkozások sűrűségén múlik. Szerintem azon, hogy ha baj van, segít e. Erre van közmondás is, abban meg az igazság :-)

Nekem is volt/van olyan barátom, akire úgy tekintek, mint barát, de messze vagyunk, mindketten elfoglaltak, stb. De amikor 1 évben 1szer összefutunk olyan, mint ha nem telt volna el egy év. S ha baj lenne, segítenék neki, és biztos Ő is)

2012. nov. 23. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Már 4 éve a legjobb barátom. Amikor tényleg baj akkor ott van és próbál segíteni. Nem tudom hova tenni. Amikor együtt vagyunk akkor minden jó és elfelejtem, azt hogy olyan, mintha nem is akarna velem lenni. De most is 2 hete nem láttam, hétvégén se fog lejönni mert más dolga van. :/ Csak olyan jó lenne, ha megpróbálna időt szorítani rám is. 2 hét alatt annyi minden történt már, úgy szeretnék vele beszélni :|

Igen, de ti messze vagytok, ő meg 2 utcával feljebb lakik. 10-15 percre :/

Köszi a választ :))

2012. nov. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!