Mit tehetnék? Nem tudom kezelni ezt a helyzetet! 17/L
Figyelt kérdés
Szóval van egy o.társam akivel régebben barátok voltunk,de megromlott a viszony.fél éve megfenyegetett hogy vagy jóban leszünk vagy minden titkomat elárulja a többieknek!nem tudom mit tehetek mindjárt itt a suli:S
2009. aug. 17. 20:08
1/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak nekem az az illető általánosban volt a "barátnőm", magyarán állandóan rajtam lógott. Mindig lekoptattam valamivel, de gimibe is utánam jött.. Felőlem mindenkinek azt mond rólam, amit akar, mert nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam a többiek. Szerintem ne jópofizz vele csak azért, hogy ne fecsegje ki a titkaidat. Ha vannak igazán gázos dolgaid, akkor is inkább vállald fel, minthogy magyarázkodnod kelljen a későbbiekben. Legalább díjazni fogják az őszinteségedet és merészségedet :D 15/l
2009. aug. 17. 21:34
2/7 A kérdező kommentje:
az a gond hogy azok tényleg elég gázos dolgok:S am köszönöm a válaszod!
2009. aug. 17. 22:19
3/7 anonim válasza:
Neki nincsenek olyan titkai, amiket elmondott neked, és kifecseghetnéd másoknak? Lehet, hogy gáz lenne, mert ezzel lesüllyednél az ő szintjére, de vannak emberek, akik csak így értik meg, hogy hol a helyük.
2009. aug. 18. 00:23
4/7 anonim válasza:
Egyrészt azok az igazán gázos, ciki dolgok, amiket MI magunk annak érzünk. Amiből nem csinálunk problémát, azt csak kétfelé kell választani: Az egyikért börtönbe csuknak, a másikért nem. Aggódni csak az első esetben kell. ;)
A másik oldala a dolognak, hogy én NAGYON UTÁLOM, ha valaki megfenyeget. Általában nem is hagyom. Régebben csak jól megvertem, mostanság megkérdezem tőle mosolyogva, hogy mi az, amit nagyon nem szeretne megélni a hátralévő életében? (Ha nem érti a kérdést, akkor segítek neki... Mert vannak olyan hülyék is, akik nem veszik maguktól észre, hogy vissza vannak fenyítve.) :D :D :D
2009. aug. 18. 10:44
5/7 anonim válasza:
Ha azt látja, hogy ez téged nem érdekel, akkor lehet, hogy abbahagyja. Ha el mondja, akkor is próbáld nyugodtan kezelni, ne aggódj! Meg fogod oldani! :)
2009. aug. 22. 14:04
6/7 anonim válasza:
Feküdj le vele, az mindent megold !
2010. febr. 7. 17:45
7/7 anonim válasza:
Hogyan lehetnél jóban egy emberrel, aki fenyeget?
Gondold végig mi ér többet, a titkaid, vagy a jellemed egyenessége? Nem tudom mik a titkok, de az utóbbi többet ér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!