Hogy kezelitek a helyzetet mikor értetlennek érzitek magatok és ezt még szóvá is teszik?
tegnap voltam, árufeltöltésen éjszakai meló ,most először
volt ,hogy 2x-3x visszakérdeztem ,hogy így meg úgy kell-e mivel nem tudtam ,hogy mi hogyan van..
persze mikor mondta a "főnök" ,hogy "héjj te, légyszívesn azokat oda meg oda".. figyeltem nagyon is..de mégis volt hogy 1 perc múlva már azt sem tudtam miről makog:\
néha már azt gondolom hogy a memóriámmal lehet gond. vagy csak szimplán lelkileg megviselt hogy mindenki csak utasít...aztán elkezdett "bmegolni" , meg hogy "mi a lókuki van velem"
lehet ,hogy meleg vagyok(amiről esetleg nem tudok, mindig is a csajok vonzottak) ,vagy nem tudom honnan ered ez az érzékenység ,de nagyon rossz:\
vagy csak szimplán rossz időben voltam rossz helyen(tesco)?
18f
Én is eléggé érzékeny vagyok és nekem is mikor mondanak valamit, akkor egyik fülemen be, a másikon meg ki. Szerintem inkább kérdezzen az ember, mint, hogy elcsesszen valamit. Ha hülyének néznek, akkor hülyének néznek, de legalább normálisan megcsinálod a feladatot.
21/F
Éjszaka voltál, először, ez ennek is betudható.
De inkább kérdezz, mint hogy elb@$zd.
Legközelebb próbálj meg jobban koncentrálni arra, amit mond.
te igen csak vicces vagy
azért írtam ,kis iróniával, mert az érzékeny emberekre mondják hogy biztos b*zi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!