Hogyan kezeljem a középiskolában ezt a helyzetet/a soványságomat? (14L,156cm,36kiló)
A középiskola más közösség lesz.
Ott nem az lesz a menő aki csinálja.
Ott ez már ciki lesz.
Nem tehetsz róla. Sajnos az emberek előítéletesek és ez így is fog maradni. A középsuliban azonban már nem fognak olyan "gyerekesen" viselkedni remélhetőleg.
Általános iskolában engem is mindig bántottak, nem szerettem, de a középiskolában lettek barátaim és beilleszkedtem.
Beszélgess majd sok mindenkivel és azok közül válassz barátot, akik a személyiséged nézik, nem a külsődet. Hidd el, azok az emberek lesznek igazán érdemesek a barátságodra!
1. ez miért az "állatok kategóriába írtad? :DD
2. a kérdésre válaszolva-->magyarázd el nekik hogy nagyon aranyos barátok lehetttek hogyha így viszonyultok hozzmám :// ---> vagy valami hasonlót(a lényeg hogy lelkiismeretfurdalásuk legyen :))) és a gimibe pedig alakíts ki egy szamélyiséget magadnak ^^ ne azt mondják hogy xy a "soványlány" hanem xy a "rockos/okos/menő/divatos stb.lány :)) sok szerencsét
14/L
Ezen ne aggódj. Szerintem egyáltalán nem vészes ez a súly ilyen korban, a legtöbben a féltékenység miatt szólnak be, mások meg azért, mert ilyen korban ez a szokás. Ne figyelj rá. Gondolj arra, hogy míg ők néhány év múlva az elhízással fognak küszködni és nem tudnak tükörbe nézni, neked soha nem lesz ilyen gondod és erőfeszítés nélkül tök jó csaj leszel :) Ez ajándék.
Hogy hogy viselkedj? Légy büszke rá, vállald fel, merj beszélni róla, és a legfontosabb, hogy fogadd el magad.
Még fiatal vagy, most alakul a stílusod. Nem ismerem a lehetőségeid, de tök jó ruhákat olcsótól kezdve a legdrágábban is be lehet már szerezni a net, illetve a turik/divatüzletek segítségével. Ha úgy öltözködsz, hogy jól érezd magad, szépnek érezd magad, senki nem a súlyoddal lesz elfoglalva, de legalábbis nem teszik szóvá, ha közben "ragyogsz":) Egy magabiztos emberbe nem kötnek bele:) Persze 14 évesen még én sem voltam sem magabiztos, sem kiegyensúlyozott, azt sem tudtam, hol áll a fejem, de most egyelőre nyugtasson a tudat, hogy nem veled van a baj, és ez ennél csak jobb lesz, és 3 év múlva eszedbe sem fog jutni, hogy valaha nem fogadtad el magad.
És így van: nemsokára ölni tudnának az alakodért azok, akik most szemétkednek.:)
szerintem ha ezzel piszkálnak, akkor nem barátok. neked meg semmi okod aggodalomra, mert genetikai dolog. vannak jópáran ilyenek.
megpróbálhatod velük megbeszélni, hogy hagyják abba, de ha idegenek is megszólnak, akkor mindenkinek el kell magyaráznod?
az emberek ilyenek, szerintem jobban jársz ha megtanulod nem figyelembe venni amit mondanak.
szerintem keress olyan barátokat, akik így is elfogadnak és törődnek veled, ahol nem ezt kell hallgatnod, és hidd el, nem fog annyira zavarni hogy az iskolában vayg máshol ki mit mond.
ha gondolod írhatsz nekem privátot is, beszélgetek veled erről. sok ilyen emberrel beszéltem már, aki elégedetlen az alakjával, vagy a személyiségével, és van hogy bántják is őket ezért. ha mást nem is tudok tenni, legalább meghallgatlak és elmondom a gondolatom, tanácsaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!