Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem a középiskoláb...

Hogyan kezeljem a középiskolában ezt a helyzetet/a soványságomat? (14L,156cm,36kiló)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,155/156 cm magas és 36 kiló.Nagyon sokat és sokan vizsgáltak meg, de minden eredmény szerint genetikailag ilyen az alkatom. Nem telik el úgy egy nap, hogy legalább 1 ember nem tenne megjegyzést a súlyomra. Szinte lehetetlen elfogadnom magam így. Azok is mindig beszólogatnak a súlyom miatt, akikkel 8 éve járok egy osztályba. Pedig tényleg sokszor és sokat eszem (és ezt ők is tudják) Nagyon félek a következő tanévtől, mert most megyek középiskolába, nem tudom hogy fognak reagálni a soványságomra a többiek. Hogy kezeljem ezt? Néha legszívesebben leordítanám az emberek fejét, hogy ne az alkatomra figyeljenek, hanem rám. Az se vált be, ha eleresztettem a fülem mellett a megjegyzéseket/elmagyaráztam nekik a helyzetet.
2011. máj. 17. 17:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszaitokat :) Így látatlanba is jól esnek. Próbálok nem figyelni a beszólásokra, csak nem mindig egyszerű. Ezért is várom már a középsulit, mert valószínű ott nem fognak megjegyzéseket tenni.
2011. máj. 18. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
küldtem privátot, kicsit részletesebben (és az még csak a fele)
2011. máj. 19. 07:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Szerintem ne aggódj ezen. Mégcsak most fogsz fejlődni sokat, úgyhogy még bőven hízhatsz. De elmondom az én saját tapasztalatomat. én 163 centi vagyok és 39- 40 kiló között szoktam ingadozni.és már 19 éves vagyok. És ami még fontos, nem direkt csinálom,hogy ennyi kg vagyok!

Engem is csesztettek néha a súlyom miatt, meg ahogy kinézek, de igazából nem érdekelt, nem foglalkoztam velük. És ők is lekoptak. Ne foglalkozz másokkal, főleg ne a rosszindulatú megjegyzéssekkel. És még mindig jobb vagy így most, mintha ellennél hízva.

Én azt mondom, NE vedd a szívedre, ha a súlyod miatt csesztetnek!

üdv.

/L

2011. máj. 20. 15:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatást, jó tudni hogy más is jár hasonló cipőben :)
2011. aug. 4. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!