Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lesz velem a középiskolában?

Mi lesz velem a középiskolában?

Figyelt kérdés

Hogyan fogom kibírni azt hogy nagyon korán kell kelnem,7:15kor kezdődik az első óra és egy héten 3szor lesz olyan hogy 8órám is lesz azaz 14:20kor végzek,és ha pl csak 3kor jön busz akkor 15:20ra hazaérek és akkor .. jajj...úgy félek :/ szerintetek hogy fogom kibírni?

Most se tudok aludni mert ez jár a fejemben,nagyon félek :S

15L

2009. aug. 31. 22:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
lesz ez még ígyse!
2009. aug. 31. 22:07
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Úgy fogod kibírni, mint mindenki más.Eleinte biztos nagyon fárasztó és rossz lesz, de egy idő után meg fogod szokni. Aztán jól tanulj! :) És örülj neki, hogy a 8. óra nálatok nem negyed 4-ig tart, mert nálunk középsuliban így volt...
2009. aug. 31. 22:09
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

hadd mondjam el, en tavaly minden aldott nap 7-re mentem suliba, es leghamarabb 3 kor vegeztem, de legtobbszor 4 kor. ha plussz ora volt 6-ig 7-ig is bent voltam, aztan hazamentem "ebedeltem" es nekifogtam tanulni, mert masnap 7 tol megint oram volt. 12 korul lefekudtem es reggel 5 kor felkeltem, hogy nezzek at valamit, ha epp aznap dolgat irtunk vagy vmi...es ime: ELEK! :D

Ne izgulj ki lehet birni, lesznek jo napok es lesznek rosszak, de szerintem messze nem olyan veszes a kozepiskola, szerintem altalanosban jobban kikertek mindig az anyagot, a kozepiskola teljesen mas lesz, meglatod, foleg ahogyan az evek telnek, egyre jobb lesz es bar egyre tobbet kell tanulni valami folyton egyre lazabb lesz...a heten lesznek konnyebb es nehezebb napok, de ugy fog eltelni az egesz ev hogy eszre sem veszed!

Sok sikert, es ne aggodj, menni fog:)

19-L

2009. aug. 31. 22:11
 4/17 anonim ***** válasza:
71%

Óh, te szegény:))

Én minden nap hajnalban kelek, elmegyek dolgozni, este 6 mire hazaérek,mert hazafelé be kell vásárolni a vacsorának valót, el kell hozni a gyereket az oviból, mikor hazaértünk, kezdődik a második műszak, főzés, mosás, takarítás, vasalás... stb, stb, stb,....

Sokszor éjfél, mire ágyba kerülök.

És munka/család mellett csináltam meg a középiskolát és az egyetemet is.

Úgyhogy jól írta az első válaszoló: Lesz ez még így se:))))!

2009. aug. 31. 22:12
 5/17 A kérdező kommentje:
jaja én ezt értem :D csak hogy nem szoktam meg mert általánosba semmit se kellett tanulni,vagyis átnéztem aztán ennyi volt,meg 8ra bementem és jöttem 1kor.. de itt meg :/ félek de azért köszi a válaszokat :) am szerintem nem lesz lazább..mert sokan mondták hogy a középsuli egyáltalán nem laza,inkább az általános .. na de majd kiderül
2009. aug. 31. 22:29
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

na jo akkor kifejtem bovebben, az a valaszado vagyok aki azt irtam hogy 7-re jarok...kokemeny gimiben vegeztem, iden nyaron erettsegiztem. hidd el nekem a kozepiskolaban oke, tanulni kell, de ha megfeleloen tudsz gazdalkozni az idovel akkor csomo szorakozas is belefer.

9. tol felfele egyre lazabbak lesznek veletek a tanarok, egeszen addig mig nem kezdik el sulykolni, hogy "jon az erettsegi" akkor ugy csinalnak mintha bekemenyitenenek, de a 12. eltelik azzal hogy buli buli hatan golyabal. szalagavato, tablo keszites, fenykepek...aztan kicsengetes es a maradek kis idoben felkeszules az erettsegire...en sem hittem hogy igy lesz, de igy van. egy jo erettsegiert tanulni kell, de siman meglehet csinalni, neked is menni fog, meglatod par honap s beletanulsz:)

inkabb orvendj:)

2009. aug. 31. 22:34
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) .. remélem hogy nem lesz olyan szörnyű ahogy én azt elképzelem.. csak így olyan fura hogy fél 4re kb hazaérek és akkor méh házi meg tanulás meg takarítás,anyunak segíteni ha kéri,am azért fura mert eddig ez nem így volt,eddig úgy volt hogy 1kor hazajöttem átolvastam a leckéket és megírtam a dogákat 3asokra,ez nekem elég volt..de most ahogy elnézegettem a könyveket nem lesz elég az hogy átnézem :/
2009. aug. 31. 22:44
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

sztem annak kéne elvágni a torkát, aki kitalálta hogy a fejlődésben lévő szervezetnek 9 előttre be kell érnie suliba. :)

én már kijártam szerencsére, de pont ez miatt végigszenvedtem az egészet.

ha valaha gyerekem lesz (nem lesz) tutira valami spéci helyre járatnám, ha kipihenné magát, többet érne mint ez a nettó szemétség.

2009. aug. 31. 23:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom, nyugi. Utolsó évem jön, semmi kedvem az egész szalagavatós mizériához, ráadásul van olyan, hogy negyed 5-kor végzek, és közben lyukas órák is vannak...:S

Tehát hazavergődöm kb 3/4 5-re, és akkor még állhatok neki tanulni a következő napra. Teljesen bennem él az a "feeling" rémálomként, ahogy egyre nehezebb ébren lennem az órákon, nehezednek el a végtagjaim... ajjj olyan fáradt vagyok mindig.:S

Ha 14:20-kor végzek, az maga a mennyország.

Na a siránkozás helyett inkább megpróbálok adni valami tanácsot: A humor orvosság mindenre! Biztos lesz néhány jó haverod/barátod, akikkel el lehet hülyéskedni az időt. Próbáljátok meg mindennek a humoros oldalát nézni. Sztorizgassatok szünetekben...stb. Most lehet, hogy rosszra tanítalak, de akár a tanárok is tudnak mókásak lenni...:D

Remélem, hogy segítettem.

NEM VAGY EGYEDÜL!!! Kitartás.:)

18/L

2009. szept. 1. 00:22
 10/17 anonim ***** válasza:
én kulfoldon jàrok iskolàba és fél kilenckor màr bent kell lenni az iskolàban és kilenckor kezdodik a suli fél otkor van vége.Szerintem ezt magyarorszàgon is be lehetne vezeteni!Jah és àltalànosba jàrok!
2009. szept. 1. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!