Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezt a helyzetet hogy kezeljem?...

Ezt a helyzetet hogy kezeljem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Egy csaj a suliban kölcsön szokta kéregetni a ruháimat,és nagyon tapadós.:S

Egyik nap odaadtam bizonyos okok miatt a tornanacimat,és kb. egy hét múlva délután visszahozta.Akkor délután bejött hozzánk,leültünk gépezni,aztán kölcsönkérte az egyik fölsőmet.Nemrég azt hallottam,hogy egy nem a sulinkba járó lány megverte,mert valamijét kölcsönkérte és nem hozta vissza.Egyébként kedves velem,ha elköszön ad puszit stb. Megjegyezte,hogy én is járhatnék hozzájuk.Na jó...Igaz,hogy aranyos,de nem egy angyal,és én nem szeretném ezt a barátságot.Mondták,hogy a suliban egyszerűen kerüljem,miután visszahozta a felsőmet.És ha átjön?Simáncsak ne nyissak ajtót?:(

2011. jún. 4. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:

mark86

nehogy már bujkálj előle,meg bunkónak se kell lenni. az hogy ad puszit nem jó jel,alig ismeritek egymást...tiszta gáz.

meg kell vele beszélni!

2011. jún. 4. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából már évek óta az osztálytársam,de közeledni csak most kezdett hozzám.Nem,ez nem bujkálás.Csak annyi hogyha nem muszáj nem szólok hozzá.
2011. jún. 4. 09:44
 3/4 anonim válasza:
Vagy mond meg neki, hogy ez neked nincs ínyedre, vagy egyszerűen kerüld. Ne bujkálj! Arról beszélek, hogy ha odajön hozzád, ne állj le trécselni vele, hanem köszönj és menj el. De szerintem is az a jobb, ha megbeszélitek. :)
2011. jún. 4. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké,majd megpróbálok beszélni vele... Köszi a válaszokat!
2011. jún. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!