Hogyan kezeljem a helyzetet?
12 éves vagyok, de 16-nak szoktak nézni, mert korán értem. Ezzel nem is lenne gond, de a pasizásnál elég kellemetlen helyzetek merülnek fel emiatt:volt, aki leszólított, és beszélgetés közben kiderült a korom, mire kijelentette, hogy pulyákkal nem foglalkozik, menjek barbizni. Vagy tegnapelőtt a strandon fütyülgetett utánam egy 18 éves(!) srác, ami kellemetlen volt, mert tudom, hogy nem vagyok olyan csinos.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült, és kicsit eltértem a témától, de mit tegyek, hogy a srácok ne cikizzenek a korom miatt?
Kedves utolsó, íme néhány érdekes infó számodra:
1.most megyek nyolcadikba, és igen, 12 vagyok, mert hamarabb mentem suliba, öt és fél évesen.
2.látásból ismertem a srácot, és tudtam pár dolgot róla, nem a homlokáról olvastam le a korát.
3.hidd el, jobb dolgom is van, mintsem kamuzzak, és megköszönném, ha a kérdésre válaszolnál, tudod, benne van a szabályzatban.
A többieknek pedig köszönöm a válaszokat, és továbbra is várom A KÉRDÉSEMRE ADOTT VÁLASZOKAT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!