Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem a helyzetet?

Hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, de 16-nak szoktak nézni, mert korán értem. Ezzel nem is lenne gond, de a pasizásnál elég kellemetlen helyzetek merülnek fel emiatt:volt, aki leszólított, és beszélgetés közben kiderült a korom, mire kijelentette, hogy pulyákkal nem foglalkozik, menjek barbizni. Vagy tegnapelőtt a strandon fütyülgetett utánam egy 18 éves(!) srác, ami kellemetlen volt, mert tudom, hogy nem vagyok olyan csinos.

Bocsi, hogy hosszúra sikerült, és kicsit eltértem a témától, de mit tegyek, hogy a srácok ne cikizzenek a korom miatt?

2011. aug. 14. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"pulyákkal nem foglalkozik, menjek barbizni." MI VAN? Melyik idióta mond ilyet? Ő a retardált nem jön rá, hogy nem egy 16 évessel beszélget!
2011. aug. 14. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
12 évesen ne pasizzál és kész...nem mellesleg, ha gyerekként öltöznél, akkor nem néznének 16-nak, akármennyire fejlett is vagy
2011. aug. 14. 18:28
 3/10 Papla ***** válasza:
szia, ez naggyából előny neked, mert ez önbizalmat adhatna neked hogy lenne esélyed idősebb srácoknál is , szerintem ebbe nincs semmi baj, de amúgy igazat adok az előttem íróknak, tényleg az öltözködéseden változtatni kéne, én a helyedbe örülnék ^^
2011. aug. 14. 22:46
 4/10 A kérdező kommentje:
de eddig szinte minden srác elkezdett cikizni a korom miatt, pedig mielőtt megtudták, tök rendesen viselkedtek...jah, és nem öltözködök kihívóan!
2011. aug. 15. 10:29
 5/10 A kérdező kommentje:
és őszintén, ti nyolcadikosan nem pasiztatok(volna)?
2011. aug. 15. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsim, te 12 évesen aligha vagy nyolcadikos. És honnan tudod egy ismeretlen srácról, hogy 18 éves? Netalántán a homlokára volt írva? Máshol kamuzzál már.
2011. aug. 15. 12:00
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, íme néhány érdekes infó számodra:

1.most megyek nyolcadikba, és igen, 12 vagyok, mert hamarabb mentem suliba, öt és fél évesen.

2.látásból ismertem a srácot, és tudtam pár dolgot róla, nem a homlokáról olvastam le a korát.

3.hidd el, jobb dolgom is van, mintsem kamuzzak, és megköszönném, ha a kérdésre válaszolnál, tudod, benne van a szabályzatban.

A többieknek pedig köszönöm a válaszokat, és továbbra is várom A KÉRDÉSEMRE ADOTT VÁLASZOKAT!

2011. aug. 16. 11:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Most aztán teljesen meggyőztél... ;) De akkor tessék, egy tipp: ne legyél rib*nc.
2011. aug. 16. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
"és őszintén, ti nyolcadikosan nem pasiztatok(volna)?" sőt még 12-sen sem pasiztam...
2011. aug. 16. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
kösz a kérdésre adott válaszokat...
2011. aug. 23. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!