Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom az összes férfit a...

Utálom az összes férfit a világon, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok és az a gondom, hogy egyszerűen senkit nem engedek közel magamhoz, mihelyst komolyra fordul a dolog, lelépek. Az apám kiskoromban rendszeresen megvert, bántalmazott, 12 évesen álltam anyám elé, h vagy elköltözök a mamámhoz, vagy elválik. Aztán duci kamasz voltam, a fiúk a suliba állandóan kicikiztek, megszivattak. 16 évesen lefogytam 50 kg-ra mások szerint szép és csinos lettem, és ekkor felbukkantak azok a pasik akik csak le akartak fektetni..Ezek után elkezdtem gyűlölni az egész férfi nemet, mert azt éreztem nekem az összes csak fájdalmat okoz. Azóta, ha próbálkozik valaki elvagyok vele, ameddig pl. nem mondja, hogy szeret. Akkor fogom magam és lelépek. Nagyon szeretnék ezen változtatni, de azt érzem, engem mindenki csak át akar verni. Most is az egyetemen egy nagyon rendes srác próbálkozott, randiztunk párat aztán lekoptattam. Hogyan lépjek ezen túl? Pszchológusnál már voltam anyával, semmi nem változott. Úgy érzem nekem soha sem lesz családom, férjem emiatt és elkeserít de magamtól nem tudok változtani ezen. Szívem szerint bosszút állnék a világ összes férfiján a sok megalázásért...
2012. okt. 23. 11:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%

Ha így maradsz, nem is leszel boldog. El kell hinned, hogy nem férfiak és nők vannak, hanem emberek.

Nagyon sok anya is veri a gyerekét, sok fiút is kicsúfolnak a lányok, hogy lúzer és vannak, akik a pasikat bepalizzák, csalják, és ezek bizony nők.

Nem találkoztál az összes férfival, ne alkoss ilyen véleményt róluk. Neked hogy esne, ha valaki a saját rossz tapasztalatai után mondaná, hogy utál téged meg az összes nőt??

Meg kell törni az ördögi kört. Mondd el a pasinak, aki szeret, hogy ez a probléma van veled, legyen türelmes, lassan haladjatok a kapcsolatban.

2012. okt. 23. 11:51
 2/20 anonim ***** válasza:
1%
tele vagy gyűlölettel.
2012. okt. 23. 11:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy tele vagyok gyűlölettel, de változtatni akarok ezen. Az a baj talán, hogy soha egy normális férfi se volt a közelemben kiskoromban és tiniként. Nem volt fiú barátom ,se senki, aki jó példa lett volna.
2012. okt. 23. 11:54
 4/20 anonim ***** válasza:
17%

Nem minden férfi gonosz, és utálatos.

Neked nem is igazán a férfiakkal van a gondod hanem saját magaddal. A gond az szerintem, hogy te képtelen vagy szeretni, a jót látni, a szépet látni. Mindenkiben csakis a rosszat, gonoszat látod meg. Ha valaki akar akkor tud változni. Olyan nincs hogy nem megy, Aki engedi hogy közeledjenek felé az ki tud nyílni szépen. Te túl egoista, túl önbitorló vagy, és ezért nem megy. Nem pszichológus kell neked, hanem saját magadnak egy önértékelés.

Az utolsó mondatod egyenesen irritált egyébként. Ilyet csak egy szívtelen ember mondhat.

üdv

2012. okt. 23. 11:54
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

Sajnos senki más nem tud neked segíteni, csak saját magad.

Vagy felfogod, hogy igen is sok rendes férfi (és nő) él a világon, akik között ott van az a valaki is, aki boldoggá tehetne, vagy nem, és akkor sokat fogsz még magányosan szenvedni.

Kockázat nélkül nincs nyereség. Közhely, de nagyon igaz ebben az esetben is. Az én apám is hasonlóan szörnyű volt, engem is cikiztek (nem voltam ugyan kövér, de szar ruhákba járattak és fiúsra nyírták a hajam, illetve az alapvető higiéniás dolgokra sem tanítottak meg -> vagyis nemcsak a fiúk, de a lányok is kinéztek maguk közül), az anyám a női lét megszégyenítője volt.

Mégis túlléptem ezeken, és ugyan sokáig "válogattam", de mára boldog párkapcsolatban élek, és sikerült megtalálnom magamban a nőt.

A lényeg, hogy vagy összeszeded magad, mondván, hogy igenis boldog akarsz lenni, vagy tovább sajnáltatod magad, és minden marad a régiben.

2012. okt. 23. 11:56
 6/20 anonim ***** válasza:
43%
Lehet,hogy nem a férfiak között kéne keresgélned és simán boldogabb lennél egy nővel. Én megfontolnám a helyedben.
2012. okt. 23. 11:58
 7/20 anonim ***** válasza:
29%
Esélyt kell adni a pasinak! Pont a lehető legrosszabbul csinálod, miután közel engedted magadhoz, miután már kimondta a pasi, mit érez, pont akkor lépsz le. Tehát esélyt sem adsz neki és magadnak, a kapcsolatotoknak. Így sosem leszel boldog. Fogd vissza ilyenkor magad, ne szakíts, ha azt mondja a pasi, hogy szeret.
2012. okt. 23. 12:02
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
legyél leszbikus. úgyis az a divat.
2012. okt. 23. 12:02
 9/20 anonim ***** válasza:
57%
Mondanám, hogy igazad van,erkölcsileg leamortizálódtak a férfiak, de hozzá kell tenni, ők is azt mondják a nőkről. Kiben bízzanak meg? Most olvasom Csernus Imre könyvét, amiben statisztikákat idézget, miszerint a 14-15 éves lányok hamarabb leápolnak orálisan egy férfit, mint csókolóztak volna vele. Mit gondolnak ilyen lányokról a pasik? És bíbelődnek egy magát valamire tartó lánnyal, ha mások térdre esnek előttük kérés nélkül i?. Azért én hiszem, hogy vannak normális srácok, és normális lányok. Persze jó helyen kell keresni őket. Az egyetem ez a hely volna. Aztán a barátkozás szakasza régen hónapokig tartott: ez alatt meg lehetett ismerni egymás gondolkodását, erkölcsi felfogását, s ha az illető komolytalannak bizonyult, nem léptették be a következő ajtón. Ne úgy tekints a következő jövevényre, mint pasira, hanem mint barátra, beszélgető partnerre! Jelezheted is, neked több kell, hogy megnyílj. Ha nincs türelme,akkor agyő! Ha te érdekled, akkor lesz ideje kivárni, mitől olyan különleges ez a lány. Addig meg szerezz ismereteket, hogy ki tudd szűrni, kik a csalárd pasasok.Azért elárulják ők magukat. De az biztos, hogy Mr Tökéletes nem létezik, nem készen vásárolhatók. Formálni kell saját elképzelésünk szerint őket. Pláne, ha ők is meg akarnak nekünk felelni. :)
2012. okt. 23. 12:03
 10/20 anonim ***** válasza:
42%
Ez a másik! Csernushoz elment egy leszbikus nő, legalábbis azt hitte magáról, hogy az. Soha nem boldogult a férfiakkal, csalódott, bántották, aztán női partnereket keresett, de csak nem volt boldog így sem. Szóval nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.
2012. okt. 23. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!