Utálom az összes férfit a világon, mit tehetnék?
Ha így maradsz, nem is leszel boldog. El kell hinned, hogy nem férfiak és nők vannak, hanem emberek.
Nagyon sok anya is veri a gyerekét, sok fiút is kicsúfolnak a lányok, hogy lúzer és vannak, akik a pasikat bepalizzák, csalják, és ezek bizony nők.
Nem találkoztál az összes férfival, ne alkoss ilyen véleményt róluk. Neked hogy esne, ha valaki a saját rossz tapasztalatai után mondaná, hogy utál téged meg az összes nőt??
Meg kell törni az ördögi kört. Mondd el a pasinak, aki szeret, hogy ez a probléma van veled, legyen türelmes, lassan haladjatok a kapcsolatban.
Nem minden férfi gonosz, és utálatos.
Neked nem is igazán a férfiakkal van a gondod hanem saját magaddal. A gond az szerintem, hogy te képtelen vagy szeretni, a jót látni, a szépet látni. Mindenkiben csakis a rosszat, gonoszat látod meg. Ha valaki akar akkor tud változni. Olyan nincs hogy nem megy, Aki engedi hogy közeledjenek felé az ki tud nyílni szépen. Te túl egoista, túl önbitorló vagy, és ezért nem megy. Nem pszichológus kell neked, hanem saját magadnak egy önértékelés.
Az utolsó mondatod egyenesen irritált egyébként. Ilyet csak egy szívtelen ember mondhat.
üdv
Sajnos senki más nem tud neked segíteni, csak saját magad.
Vagy felfogod, hogy igen is sok rendes férfi (és nő) él a világon, akik között ott van az a valaki is, aki boldoggá tehetne, vagy nem, és akkor sokat fogsz még magányosan szenvedni.
Kockázat nélkül nincs nyereség. Közhely, de nagyon igaz ebben az esetben is. Az én apám is hasonlóan szörnyű volt, engem is cikiztek (nem voltam ugyan kövér, de szar ruhákba járattak és fiúsra nyírták a hajam, illetve az alapvető higiéniás dolgokra sem tanítottak meg -> vagyis nemcsak a fiúk, de a lányok is kinéztek maguk közül), az anyám a női lét megszégyenítője volt.
Mégis túlléptem ezeken, és ugyan sokáig "válogattam", de mára boldog párkapcsolatban élek, és sikerült megtalálnom magamban a nőt.
A lényeg, hogy vagy összeszeded magad, mondván, hogy igenis boldog akarsz lenni, vagy tovább sajnáltatod magad, és minden marad a régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!