Utálom az összes férfit a világon, mit tehetnék?
Engem is sokan megaláznak és mégsem gyülölök senkit, csak kerülöm az ilyen embereket. Mert bizom benne, hogy nagyon sok rendes ember él a világon,akiket nem ismerek és nem mondhatok rosszat róluk.
Szedd össze magadat, és verd ki a fejedbõl a rossz gondolatokat, és higyjél önmagadban!
figyu, lehet egyedül is élni, lehet azonos neműekkel is. a lényeg az, hogy nincs semmi baj. járd az utadat. figyelj oda arra mi, ki okoz örömet, mi vonz téged(ezt lehet nehéz észrevenned) és ha találsz ilyen dolgokat, akkor azokat viszont ne hagyd elmenni, hanem közeledj feléjük. és lesz ami lesz. a fontos, hogy ne cseszd el saját jó kedélyedet, hangulatokat.
még egy dolog: lehet nem a megfelelő környezetben mozogsz. ha itt egyáltalán nincsenek számodra vonzó emberek, akkor lehet jó tenne valami környezet változás. erre pl alkalmas a tovább tanulás. ott rengeteg nem bunkó, értelmes embert ismerhetsz meg.
Valószínű nem akarsz kötődni sem. Én így vagyok az új ismeretségekkel: jól elvagyok addig, míg felszínes egy kapcsolat, de ahogy személyesebb síkra terelődik, el kellene köteleződni, fel kellene keresni a másikat az otthonában, meghívni hozzánk - ehhez már nincs kedvem, és lassan hárítani kezdek.
De lehet, hogy akikkel találkoztál eddig, nem mozgatták meg benned a kémiát.Hiszem, hogy ha kedvedre való lesz a srác, nem fogsz annyira hárítani. Meg próbálj egy kis önbizalmat gyűjteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!