Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom az összes férfit a...

Utálom az összes férfit a világon, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves lány vagyok és az a gondom, hogy egyszerűen senkit nem engedek közel magamhoz, mihelyst komolyra fordul a dolog, lelépek. Az apám kiskoromban rendszeresen megvert, bántalmazott, 12 évesen álltam anyám elé, h vagy elköltözök a mamámhoz, vagy elválik. Aztán duci kamasz voltam, a fiúk a suliba állandóan kicikiztek, megszivattak. 16 évesen lefogytam 50 kg-ra mások szerint szép és csinos lettem, és ekkor felbukkantak azok a pasik akik csak le akartak fektetni..Ezek után elkezdtem gyűlölni az egész férfi nemet, mert azt éreztem nekem az összes csak fájdalmat okoz. Azóta, ha próbálkozik valaki elvagyok vele, ameddig pl. nem mondja, hogy szeret. Akkor fogom magam és lelépek. Nagyon szeretnék ezen változtatni, de azt érzem, engem mindenki csak át akar verni. Most is az egyetemen egy nagyon rendes srác próbálkozott, randiztunk párat aztán lekoptattam. Hogyan lépjek ezen túl? Pszchológusnál már voltam anyával, semmi nem változott. Úgy érzem nekem soha sem lesz családom, férjem emiatt és elkeserít de magamtól nem tudok változtani ezen. Szívem szerint bosszút állnék a világ összes férfiján a sok megalázásért...
2012. okt. 23. 11:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

Engem is sokan megaláznak és mégsem gyülölök senkit, csak kerülöm az ilyen embereket. Mert bizom benne, hogy nagyon sok rendes ember él a világon,akiket nem ismerek és nem mondhatok rosszat róluk.

Szedd össze magadat, és verd ki a fejedbõl a rossz gondolatokat, és higyjél önmagadban!

2012. okt. 23. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:

figyu, lehet egyedül is élni, lehet azonos neműekkel is. a lényeg az, hogy nincs semmi baj. járd az utadat. figyelj oda arra mi, ki okoz örömet, mi vonz téged(ezt lehet nehéz észrevenned) és ha találsz ilyen dolgokat, akkor azokat viszont ne hagyd elmenni, hanem közeledj feléjük. és lesz ami lesz. a fontos, hogy ne cseszd el saját jó kedélyedet, hangulatokat.

még egy dolog: lehet nem a megfelelő környezetben mozogsz. ha itt egyáltalán nincsenek számodra vonzó emberek, akkor lehet jó tenne valami környezet változás. erre pl alkalmas a tovább tanulás. ott rengeteg nem bunkó, értelmes embert ismerhetsz meg.

2012. okt. 23. 12:30
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Lehet, most már a rendes pasi is utálja a nőket, akit átvágtál, beléd szeretett, te meg eldobtad magadtól
2012. okt. 23. 12:42
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Az a baj, hogy beállítod magad áldozat szerepbe- emiatt nem is tudsz továbblépni. Az jár a fejedben, hogy volt az apád, aki megvert téged, illetve a tini- szerelmeid, akik pedig kihasználtak. Őket gyűlölöd, illetve ezt egyetemesen kivetited az összes férfira. Tudod pszichológiai tény, hogy vannak tipikusan áldozatnak való emberek, ergó azok akikkel meg lehet tenni, hogy megalázzák, akiket le lehet járatni, lehet játszadozni vele stb... Valószínű te ilyen személyiség voltál 16 évesen, talán még most is ilyen vagy. Tudatosítani kellene magadban, hogy ilyen vagy, és körbe kell járnod, hogy miért válltál ilyenné, illetve, hogy mit tudnál tenni, hogy ne vállj áldozattá a későbbiekben! A másik: döntsd el, és tudatosan próbálj ennek elegedtenni, hogy megbocsájtasz ezeknek az embereknek - apádnak, meg a fiúidnak is. Miért? Egyrészt mert régen volt, másrészt mert a saját egészséged, boldogságod érdekében is tovább kell lépni. Viszont pont azért, hogy ne légy több áldozat, tudatosítsd magadban is azokat a pontokat, hogy te mit tettél, mit nem tettél, hogy végül áldozattá váltál...szóval bocsásd meg magadnak is, amiért "hagytad magad".
2012. okt. 23. 12:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Én senkit nem pontoztam le amúgy.. Tudom, hogy ez sértő a férfi nemnek, és biztos nem mindenki szemét, de egyszerűen akárhányszor azt érzem, hogy valakivel komoly lehetne beállok védekező állásba. Nem akarom, hogy fájdalmat okozzon megint egy férfi. Azt azért még hozzátenném, hogy apám bántalmazása nem pár atyai pofon volt, kékre-zöldre rugdosott, volt, hogy a kezemet is majdnem eltörte, az iskolai dolgok nem aranyos gyerekcsínyek voltak, pl. festéket öntöttek a táskámba és mindenem tönkrement, vagy lefényképezett egy srác a teso öltözőbe és kinyomtatva kiszegelte a képet a terembe...Aztán amikor 17 voltam a legjobb barátnőm pasija rámnyomult és le akart fektetni..Szóval ilyen dolgok. Tudom, hogy tovább kellene lépni és mással is történtek rossz dolgok, de nekem ez nem megy olyan könnyen..Pl. bnőm pasiját is teljesen normálisnak ismertem meg és ez lett, így senkiről nem tudom elhinni, hogy normális vagy nem tudom hogy mondjam ezt. De nagyon szeretnék rajta változtatni..
2012. okt. 23. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Valószínű nem akarsz kötődni sem. Én így vagyok az új ismeretségekkel: jól elvagyok addig, míg felszínes egy kapcsolat, de ahogy személyesebb síkra terelődik, el kellene köteleződni, fel kellene keresni a másikat az otthonában, meghívni hozzánk - ehhez már nincs kedvem, és lassan hárítani kezdek.

De lehet, hogy akikkel találkoztál eddig, nem mozgatták meg benned a kémiát.Hiszem, hogy ha kedvedre való lesz a srác, nem fogsz annyira hárítani. Meg próbálj egy kis önbizalmat gyűjteni!

2012. okt. 23. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
8%
Legyél leszbikus, és csókolom. A férfiakat meg kerüld el messziről, mert csak agybajt kapnának melletted.
2012. okt. 23. 13:21
 18/20 A kérdező kommentje:
És még én vagyok megkeseredett..Neked sem ártana egy pszichológus barátom, szívesen tudnék javasolni neked. Azért nem kell válaszolni egy kérdésre, hogy a fusztrációid levezesd te BAROM. Természetesen téged lepontoztalak ;)
2012. okt. 23. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:
...Ha amúgy a nőket ÚGY(érted mire gondolok)is szereted akkor próbáld ki velük is! Legfeljebb boldogabb leszel!
2012. nov. 18. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es vagyok* ha ki is próbálnád velük egyet megér, no
2012. nov. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!