Azt hiszem apám csalja anyámat. Mit tehetnék?
Megértem, hogy fájdalmas látnod, hogy akit szeretsz (édesanyád) azt megcsalják (még ha csak a gyanú van meg akkor is).
Ennek ellenére azt javaslom semmit ne tegyél, az ő életükbe ne szólj bele.
Nem tiszted, hogy beleszólj az életükbe, vagy hogy igazságot tegyél. A nyomozgatást meg felejtsd el, az a legnagyobb hülyeség, főleg részedről.
Nézd, ez tényleg anyukád és apukád dolga. Nem tudhatod, anyukád és apukád hogyan viszonyul az egészhez, így jobb, ha nem akarod megmondani nekik a tutit.
Tudod, engem is megcsalt a férjem, ráadásul elég ronda módon, mégis megbocsátottam. Kívülállók mind elmondtak egy nagy marhának, hogy mekkora lúzer vagyok, szóval kaptam elég kritikát. Nos, azóta is együtt vagyok a férjemmel, és bár a kapcsolat nem ugyan az, ami volt, de ez egyáltalán nem a félrelépésnek köszönhető.
Oda próbálok kilyukadni, hogy anyukád nem Te vagy, a gondolatai, érzései nem a tieid, az ő fejével gondolkodni tehát nem fogsz tudni. Felnőtt nő, hagyd, hadd cselekedjen úgy, ahogyan neki jó. Csak halkan jegyzem meg, hogy azokkal, amiket leírtál, ő is pontosan tisztában van. ;-)
Azért mondják hogy ne szólj bele - jogosan - mert egyrészt ez a kettejük harca, másrészt most csak egy oldalról lesed a dolgokat, simán lehet hogy ennek a viselkedésnek van elözménye és oka amiröl te nem tudsz.
Annak semmi akadálya nincs hogy minkettejükkel tudasd hogy szereted és félted őket és aggaszt a helyzet. Partner is vagy egy beszélgetésre, nem csak anyukáddal, apukáddal is, nyugodtan nekiszegezheted a kérdést hogy szereti még anyut? Azért kérdezed mert félted anyukádat és nagyon magányosnak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!