Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apám Facebook mániás és...

Az apám Facebook mániás és tönkre teszi vele a családot! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy az apám már lassan egy éve teljesen bele van betegedve a facebookba. 50 éves létére fiatal nőknek írkál perverz leveleket, sőt családos asszonyoknak is. Egyszer úgy hagyta a gépét, és belenéztem. Több száz levél különféle nőcskéknek akiknek durva perverz dolgokat ír és az anyámat is kibeszéli, hogy már nem áll fel neki rá, már megunta, nincs szenvedély a házasságukba meg ilyesmi... Korán reggel és munka után késő estig a gép előtt ül és facebookozik. A baj az, hogy környékbeli nőknek is, és már a városban is híre kelt a dolognak. Anyum teljesen ki van idegileg. Nem lehet leállítani a dolgot, egyszer kitöröltem a profilját, de mindig újraregisztrál.

Egyszer a laptopját is megbütyköltem, de elvitte szervízbe.

Kérlek szépen segítsetek!!!!

19/F

2012. máj. 17. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kapuzárási pánik. Internet off.

Anyukád a megoldás kulcsa, ha van rá energiája/türelme.

2012. máj. 17. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Anyukád ezek után nem szeretne elválni tőle? :S
2012. máj. 17. 22:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Sajna nem nagyon van pénz és anyumnak már nem él senkije és ezért van még vele nincs hova mennie... pedig anyum nagyon ápolt, törődik magával, csinos és mégis ez van... :'(
2012. máj. 17. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:

:((

Sajnos ezen csak az segíthetne, ha édesapád belátná, hogy az anyukás is egy csodálatos nő, és nei mellette a helye, és nem másoknak kéne irkálnia.. :S

2012. máj. 17. 22:30
 5/10 anonim válasza:
Szerintem bökd meg facebookon
2012. máj. 17. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Kódold le az internetet, de neki ne áruld el.
2012. máj. 18. 10:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Szerintem az, hogy családfő, nem azt jelenti, hogy bármit megtehet, sokkal inkább felelősséget kellene vállalnia a tetteiért! És az nem igaz, hogy nincs közöm hozzá, mivel az én volt barátnőmnek is írkált többek között...

Az ő beteges dolgaiért nem minket kellene hibáztatni, mert anyum is mindent megtesz érte és megad neki...

2012. máj. 18. 12:54
 8/10 A kérdező kommentje:

A másik pedig, hogy ez az egész családot érinti, mivel ez anyumnak elég nagy szégyen és neki kell a hátát tartani más emberek előtt akik elmondják neki, hogy miket csinál apum... Amúgy meg tegnap anyumat emg a közös ismerőseiket le is tiltotta facebookról, hogy ne lássa miket csinál.

Szerintem közünk van hozzá, főleg ha nem tudja már mik a határok...

2012. máj. 18. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
A volt barátnőd miért nem jelentette fel zaklatásért? Beszélj össze vele.
2012. máj. 18. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:

1. lépés: anyukád szépen beadja a válókeresetet.

2. lépés: a válás lezárultával megszakítotok vele minden kapcsolatot.

Tádáám!

2012. máj. 18. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!