Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem apám csalja anyámat...

Azt hiszem apám csalja anyámat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
25 éves múltam,szóval nem egy kis csitri vagyok,aki meg akarja váltani a világot.Apám eléggé fura lett az elmúlt hetekben.Munka után mindig halaszthatatlan dolgai vannak,a huszonéves munkatársaival megy "bandázni",kocsikáznak é tegnap már este is elment valahova,és mikor öltözött a pólóján mintha női parfümöt éreztem volna,mikor leült mellém.Ja és mindig úgy készülődik mielőtt elmegy,mint egy menyasszony. Kb 12 évvel ezelőtt már megcsalta édesanyámat ezért is a gyanú.De anyu nem mond már semmit arra,ha apám elindul,nem akar vitázni. Mit csináljak,én nem akarok nyomozgatni,de ha tényleg csalja édesanyámat akkor az borzasztó.Nem tudom,tanácstalan vagyok...
2012. okt. 18. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem értem, hogy ha Te annyira tudod, anyukádnak mi a jó, akkor minek tetted fel itt a kérdést? Intézd el apádat, mentsd meg anyádat és viseld a glóriát. ;-)
2012. okt. 18. 14:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Hm.Kívánom,hogy te ezt ne éld át soha! Remélem,jót szórakozol más szenvedésén.Ez a te szegénységi bizonyítványod! Nyilván te lesz@rnád,vagy lesz@rod a szüleidet,de én nem!
2012. okt. 18. 14:07
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Te még mindig nem érted, de látom, nem is fogod. Anyukád élete az anyukád élete, ne szólj bele. Te sem örülnél, ha jószándékú emberek belebeszélnének abba, amit csinálsz, csak azért, mert ők jobban tudják, mi a jó neked.

Nem, nem szarom le a szüleimet, de ez nyilván elképzelhetetlen, hiszen nem ugatok bele az életükbe. Világos, ha valaki szereti a szüleit, akkor abból az következik, hogy megmondja nekik, hogyan éljenek. Aki ezt nem teszi, leszarja őket. Értem. :-))))

A pokolba vezető út jószándékkel van kikövezve...

2012. okt. 18. 14:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Ámen
2012. okt. 18. 14:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Annyit megtehetsz, hogy beszélgetsz anyuddal, hogy hogyan látja az ilyen helyzeteket, amikor egy férj csalja a feleségét. Találj ki egy történetet és add elö neki, talán akkor észreveszed rajta, hogy hogyan reagál.

Egyébként van itt elég példa ezen az oldalon is. Témát merithetsz belõle.

2012. okt. 18. 14:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Megszagoltam a pólóját,ez női parfüm.Ma említettem neki,hogy apu,mi ez a szag rajtad,erre felkapta a vizet,hogy mit foglalkozok én vele.Anyunak meg így poénosan elejtettem,hogy mi van ha apu csajozik,de láttam,hogy meglepődött ezen,és elütöttem egy poénnal.Hát basszus,azt érzem,elég nagy gáz van már itt.Ma is 9után esett haza,mert állítólag huszonéves haverját kísérte dokihoz.Este! Nyilván...
2012. okt. 19. 21:55
 17/21 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de sajnos a "szimatod" szerintem nem csal. Nekem kb. másfél éve tűnt fel, hogy apám, aki velünk folyamatosan bunkó volt, bájosan búgott a telefonba, állandóan sms-ezett, és persze órákon át készülődött, mielőtt elment. Pár hónapig próbáltam hitegetni magamat, hogy tévedek, de időközben anyum is elkezdett gyanakodni, és kiderült, hogy igazunk volt. Utólag bánom, hogy nem mondtam anyumnak hamarabb, hogy mi a helyzet, senki nem érdemli meg azt, hogy valakit, aki közben - elnézést - mást dug, vacsorával, tiszta ruhával várjon 8 óra munka után. Szerintem a legjobb dolog, amit tehetsz, az az, hogy négyszemközt beszélsz apáddal, majd ha látod rajta, hogy nem fog "megtörni", elmondod anyukádnak, akit viszont minden erőddel támogatnod kell majd. Azóta sem tudtam megbocsátani apámnak ezt, hihetetlen, hogy mi reggelente osonva közlekedtünk a konyhában, hogy hadd aludjon szegény, biztos elfáradt a munkában, közben pont, hogy másban fáradt el... nagyon szurkolok neked, hogy ti jobban járjatok, mint ahogy nekünk alakult. :)
2012. okt. 24. 15:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,mi van.Említettem anyunak,de olyan,mintha ő beletörődött volna abba,hogy neki ilyen élet jutott,neki ezzel az emberrel kell leélnie az életét.Apám meg folyton azzal takarózik,hogy anyu ha nem tetszik neki a rendszer,mehet az anyjához lakni.De házhon anyunak is ugyanannyi köze van,mint apámnak,hülye lenne elmenni innen.Meg anyu nem is akar vitát,inkább csendben marad.Apám meg kapuzárási pánikban szenved...
2012. okt. 24. 17:53
 19/21 anonim válasza:
Hát ez sajnos érthető reakció anyukád részéről, sajnos sok nő választja a "biztos rosszat", mert az legalább állandó, mindig van. Viszont az állandó keserűség sokkal jobban tönkreteszi az életet, mint egy esetleges, fél-egy éves válási procedúra, reméljük, majd ezt a lehetőséget is számba veszi. Az én anyum is szörnyen a padlón volt, de mostanra már ő is látja, hogy már évekkel ezelőtt el kellett volna válnia, és örül, hogy így döntött. Kitartás! :)
2012. okt. 24. 18:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha csalja es hagyja anyaf akkor gyava lepni
2018. júl. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!