Az állandó rendmániájával az apám az őrületbe kerget. Mit tehetnék?
Sziasztok. A helyzet az, hogy néhány éve az apám a rend megszállottja lett. Ne tudjátok meg, valami szörnyű.
Hazajön, első dolga, hogy beleköt abba, ami épp nem tetszik neki. Bejön a szobámba, minden kis szir-szarért elkezd visítozni,
baromi idegesítő. Leesett egy ceruza, én meg nem vettem észre, és elkezdett hőbölögni, hogy "nemigaz hogy nem lehet felvenni azt a k*va ceruzát!!!"
Hazajön a munkából, onnantól kezdve tuti hogy szar lesz a napom hátralevő része. Egyébként is utálom, de ezzel az idióta szokásával egyenesen rühellem.
17 vagyok csak, jövőre azonnal szeretnék elköltözni, de addig mit tehetnék, hogy bírhatnám ki?
Első gondolatom: leginkább rendet tegyél, a béke érdekében :D
De viccet félretéve, kulcsot az ajtódba. A te szobád, a te dolgod. (Az én apám is hasonló volt... szerencsére már leléptem.) Én simán megmondanám, hogy majd én megcsinálom magamtól, nem kell noszogatni. Kérd meg, hogy ne piszkáljon.
nekem anyum ilyen, bár én próbálom megelőzni:
ált. 2-3* hetente feltakarítom a lakást ill. összepakolok meg a húgommal közös szobánk van uh. ált. ott vele pakoltatok össze vagy összedobjuk 2en
14/L
és így egy szava sincs :D
újra 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!