Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem apám csalja anyámat...

Azt hiszem apám csalja anyámat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
25 éves múltam,szóval nem egy kis csitri vagyok,aki meg akarja váltani a világot.Apám eléggé fura lett az elmúlt hetekben.Munka után mindig halaszthatatlan dolgai vannak,a huszonéves munkatársaival megy "bandázni",kocsikáznak é tegnap már este is elment valahova,és mikor öltözött a pólóján mintha női parfümöt éreztem volna,mikor leült mellém.Ja és mindig úgy készülődik mielőtt elmegy,mint egy menyasszony. Kb 12 évvel ezelőtt már megcsalta édesanyámat ezért is a gyanú.De anyu nem mond már semmit arra,ha apám elindul,nem akar vitázni. Mit csináljak,én nem akarok nyomozgatni,de ha tényleg csalja édesanyámat akkor az borzasztó.Nem tudom,tanácstalan vagyok...
2012. okt. 18. 13:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hu,ez jo regi kerdes mar,ugy latom.

Mi lett azota veletek,kerdezo?

2018. júl. 24. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!