Mit tehetnék? (többi lent) 16/L
Figyelt kérdés
Elegem van az egész életemből emiatt,komolyan néha az forog a fejemben hogy a halál is jobb lenne.Sok nagyon ronda pattanás utáni nyom+heg van az arcomon.Suliban mindenkitől azt hallom hogy a szar is szebb nálam,ocsmány vagyok,elmegy tőlem az étvágyuk,és itt is ezt mondják.Kozmetikusra,bőrgyógyászra,drágább dologra nincs pénzem,nem állunk jól,meg anyámat nem is nagyon érdekli...Ezek nélkül sem lennék szép,csak átlagos,de így még rosszabb.2013. máj. 9. 23:58
1/5 anonim válasza:
Ne nyomkodd a pattanásaidat! Attól lesznek sebek.
Vannak kifejezetten pattanásos bőrre kifejlesztett arcápolók, de ha nincs pénzed rá akkor a sima szappan is megteszi. Szépen leszárítja a pattanásokat, ha naponta egyszer a vizes arcodat megszappanozod, majd egyszerűen lemosod.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első is írta, szappannal mosogasd sűrűn. A sima pattanásnyom el fog múlni. Úgyis lesznek még rajtad pár hónapig/évig, mert olyan korban vagy. Általános iskolában a gyerekek egyszerűen férgek egymással. Középsulikban sem sokat javul a helyzet... de túl kell élned. El fog jönni neked is az a bizonyos nap, amikor már elfogadod magad. :) Képet tudsz küldeni?
3/5 anonim válasza:
küldj képet :D tök mind1, hogy nézel ki valakinek úgy is te leszel a legszebb :)
4/5 anonim válasza:
Nem értem, itt miert mondja mindenki hogy szappan..
Meg bioszon is tanultuk kb 5 Ben, hogy szappant arcra tilos!
5/5 anonim válasza:
15 éves vagyok, és egy ismerősöm nincs, akinek ilyenkor nincs pattanása.
ne nyomogasd, a hegekre meg neogranormont kenj (barátnőmnek bevált)
ne egyél zsíros kaját, se csokit
rendszeresen tisztítsd az arcod
1000 ft.-ért lehet kapni pattanáseltávolítót.
biztosan szép vagy :) valakinek te leszel a legszebb! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!