Szerintetek nagyon szörnyű az alakom? Mit tehetnék vele?
Tudom, hogy nincsen jó alakom, és nem várom, hogy mondjátok az ellenkezőjét, csak kérlek ne legyetek túl durvák.
Már lassan két éve vagyon teljesen ki amiatt, ahogyan kinézek. Voltak már étkezési zavaraim, amiből mostanában próbálok kigyógyulni, de természetesen ennek örömére csak úgy jönnek rám fel a kilók..
Nagyon szomorú vagyok, és nagyon sokat sírok, de tudom, hogy nem jó megoldás a koplalás, és a hánytatás, de már semmi ötletem nincs.
Szerintetek ez egy nagyon elfogadhatatlan 17 éves alak? :/
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Kezdj el valamit sportolni, hogy formálódj kicsit.
Nyilván vannak ennél jobb alakok is, de hímneműként elégedett lennék a tiéddel. Pedig én nem vagyok az a "mindegy, csak lány legyen" típus. Nálad más gondok vannak, de az nem illik bele ebbe a témába.(ha érdekel szívesen leírom)
Tényleg nincs baj az alakoddal. Elkezdhetsz valamit sportolni, hogy kicsit izmisabb legyen a combod, hasad de ennyi. Jól vagy így!:) Kb. én is így nézek ki...sokszor ledagattoznak pedig elárulom 174cm 60kg. Sose fogsz mindenkinek megfelelni.:) A lényeg az: érezd jól magadat ès ne foglalkozz mások jelentéktelen, sértő megjegyzèseivel.
Bocsi, de meg kell hogy jegyezzem: a tükör kicsit hát maszatos. Nem bántásképp írtam, csak nagyon szúrta a szememet.
teljesen rendben vagy, csak látszik rajtad, hogy nem sportolsz!
ne koplalj, hanem táplálkozz egészségesen és találd meg azt a mozgásformát, amiben örömöd leled.
az alap nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!