Mit javasoltok a túléléshez?
Figyelt kérdés
Anyukámmal élek kiskorom óta, egyedül nevel, mert apu elhagyott minket. Eléggé antiszociális, depressziós nő és a nagyszüleim is lelkileg sérültek. A hetem abból áll, hogy áldom az eget ha délután vagy este van egyetemi előadásom, mert nem kell itthon lennem. Ugyanis a napom második fele úgy telik, hogy kitakarítok gyorsan, anyu hazaér és másfél óráig hallgatom, hogy mennyire utálja a munkahelyét és megint milyen sz*rságokkal telik a napja. De ez így mindennap... pár órával később meg szereti a munkáját csak hát olyan idiótákkal dolgozik ennyi. Minden egyes nap 17:50-kor nekem fel kell lépnem skypera és a nagyszüleinkkel beszélni 10-15 perceket. De semmi értelmes csak éppen kb. ki mit evett vagy éppen arról, hogy már megint valahol időseket öltek meg mer benne volt ám a híradóban és őket is majd tuti vagy arról, hogy már nem sok van hátra nekik és hamarosan megfognak halni( kb 10 éve ez a hülyeség megy)vagy egymással veszekednek és azt kell hallgatnom. Rohadtul unom, legszívesebben elsírnám magam és elküldeném őket néha a halál f......, hogy csak a nyavalygás megy mindenért semmi más. Karácsonykor mikor vásárolni mentünk mama bejelentette, hogy ő érzi meg fog halni szentestén én mg a bevásárló központ közepén 22 éves létemre sírva fakadtam és kértem hagyják már ezt a hülyeséget abba, mert már lelki nyomorék leszek de semmi akkor 1-2 napig nem hallgattam aztán minden kezdődött elölről. Néha már a szememmel próbálom őket megölni ha felhozzák olyankor meg röhögve mondják, hogy " jajj ne mondjuk, mert nem szereti". Mert ki az,aki igen?? Plusz abból áll a hétvégém, hogy szombaton délelőtt elmegyünk közösen bevásárolni mindannyian. Akkor aztán az igazi tuti, mert jön ki mindenkiből minden. Aztán este megint skype. Vasárnap délben skype, délután kötelező jelleggel látogatás majd este megint skype. Szeretem én őket és talán nem is zavarna ez a fajta ragasztózás a családhoz ha normálisak lennének. De mind beteg mentálisan és tudom, hogy már én is az vagyok de nem akarok és próbálok tenni ellene de rohadt nehéz. Márciusban elkezdek melózni de sajnos egyetem mellett még éjszakázással se tudok annyit összeszedni, hogy külön menjek és legyen pénzem albérletre, rezsire meg kajára, mert kb. 60 ezret tudok majd keresni. Plusz azért fájna is anyát egyedül hagyni, mert mindig mondja mikor elmegyek, hogy mennyivel másabb ha itt vagyok a másik szobában. Nem szólunk egymáshoz semmit csak hát a tudat neki... Amúgy szeretnek és megadnak mindent, amit tudnak és én is próbálok segíteni de ez a része megöl és olyanná válok már, mint ők.2016. febr. 22. 09:22
21/40 anonim válasza:
Most telt be nálad a pohár a türelmed elfogyott.
Végülis ezt is lehetne nevezni lelkiterrornak, amibõl egyedül kell kimásznod. Látják rajtad, hogy még el is sirod magadat, õk ezt használják ki nálad.Lelkileg mérgezõ emberekkel élsz együtt,akik még jót is nevetnek a markukba.
Addig menj,amig van erõd.
22/40 A kérdező kommentje:
Az hol segítség, hogy azt írogatjátok már rég el kellett volna mennem meg gyűjtenem? Nyilván időgépem nincs tehát tök felesleges ezt ismételgetni, a pénzemet meg nincs pofám elkérni mikor 20 éves koromig minden téren anyám gondoskodott rólam(azóta tanulmányimból tudom állni rezsi felét) és valszeg nem is kapnám meg. Márciustól melózom is és gyűjtök szóval előre tudok nézni de hátra nem. Az ilyen hülyéskedéssel mit lehet kezdeni? Semmit. Biztos ti minden problémátokat rohadt jól kezeltétek a múltatokban, örüljetek a tökéletességeteknek én elcsesztem de az, hogy látatlanban legyerekesezel az csak téged minősít.Az életem 1%-ba beleláttál és ez alapján ítéltél meg. Nem tudom te, hogy vagy vele de attól, mert egy probléma terén nem vagyok a fronton nem vagyok olyan rohadt egyszerűségű személyiség, hogy ez legyen igaz minden másra. Részemről lezártam, mert itt már csak ti vagytok, akik a feszkót vezetitek le a saját bajotok miatt. Én legalább felvállaltam a sajátomat de ti a másikéba nyomorogtok. Ha nektek ez nem probléma/ nem látjátok mi az akkor nyilván segíteni sem tudtok szóval megint felesleges azt hallucinálnotok, hogy segítetek bárkin is.
2016. febr. 22. 10:49
23/40 A kérdező kommentje:
Utolsó: Rád nem értettem ezt!
Lelki terror? Mért csinálna ilyet bárki is, aki tuti szeret?
2016. febr. 22. 10:50
24/40 anonim válasza:
az is lelki terror ha rád kényszerítik a szeretetet és bevágják a durcit ha ezt egyszer is kihagyod. Aki szeret elfogadja hogy igenis az a te pénzed, hogy igenis van jobb dolgod is mint hogy napi 3x-or ott csücsülj a gép előtt. annyira benne vagy a problémádban, hogy nem látod a fától az erdőt. Te el vagy nyomva és mivel ezt nem látod így nem lehet rajtad segíteni.
25/40 A kérdező kommentje:
Tudod azt hittem végre sikerül valami értelmeset is írnod de a befejezésed már megint minősít. Nem kell nekem, hogy bárki is ápolja a lelkem vagy bármi de nincs olyan, hogy nem tudok magamon segíteni. Add már fel.
2016. febr. 22. 11:06
26/40 anonim válasza:
nem tudsz magadon segíteni mivel jogosnak tartod, hogy a pénzed vissza van tartva és jogosnak tartod hogy napi háromszor skypeolni KELL (én anyukám is közölte akkor jövök le hozzá amikor akarok és nem is durcizik ha nem jön össze), amíg azt hiszed hogy amit veled tesznek az jogos addig nem fogsz tudni ellenállni és láthatóan nem is akarsz tehát nincs miről beszélni.csak hisztizel hogy én miket írok te egy picit sem gondolkoztál el rajta, ha nagy betűkkel ki lenne eléd írva milyen egy egészséges kapcsolat és milyen a tietek akkor sem vennéd észre hogy gáz van.
27/40 anonim válasza:
Kérdezõ ne haragudj a válaszadókra.Ez nagyon jó,hogy õk nem éltek és élnek ilyen dolgokat.Talán igazuk is van,tudod néha a kemény szavakkal lehet felbéreszteni az embereket.Nem hiszem,hogy bántani akarnak csak felébreszteni, hogy másképpen is meg tudnád oldani a helyzetedet.
28/40 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem, a kemény szavak nem segítenek és az sem, hogyha folyamat azt írogatja, hogy nem tudok segíteni magamon. Ez csak azért van, mert szeretné ha látatlanban elhinném neki. Különben ha segíteni akarna már rég feladta volna ezt a viselkedést és a válaszolgatást, mikor írtam neki többször is. Írogathat de az ő véleményét ignoráltam részemről. Volt időm agyalni a kérdés kiírása óta és megoldáson dolgozni ő meg képzelje csak be továbbra is, hogy van értelme a jelenlétének.
2016. febr. 22. 11:48
29/40 anonim válasza:
De az a baj, hogy az is a lelki terror része, hogy "mert amíg az én kenyeremet eszed" meg hogy "nem hagyhatsz itt, mert az anyád vagyok". Érted?
És gondolom, hogy ezeket nyomatja neked édesanyád.
30/40 A kérdező kommentje:
Nem, ezeket nem nyomatja.
2016. febr. 22. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!