Mit javasoltok a túléléshez?
Van barátom :) de ő meg hipochonder szóval...:D
Akkor mégegyszer: Pár éve igen így megy de most sokalltam be nemrég, egyik napról a másikra kezdtek el az ilyesmik kiborítani, mert felgyülemlett de ezt nem éreztem meg időben. Felesleges azt szajkóznotok, hogy nem akarok tenni csak panaszkodom, mert akarok akármit mondtok ti. Valaki szerencsére felfogta, van akinek nem ment. Minden probléma megoldása a probléma felismerésével kezdődik, nekem most sikerült ezt végre megfogalmaznom, mert nem szoktam törődni a saját bajaimmal, mert vagy megtudom oldani vagy nem. Ezt megfogom tudni csak nem most azonnal és addig ezen a téren falat húzok de nem mindegy hogyan. Könyörgöm ne kelljen többször leírnom. Köszi. Üzenetben érkeztek már ténylegesen segítőszándékú emberek és itt is volt 1-2 mondat, ami hasznosítható de az, hogy egymást ismétlitek, mint a papagájok és bele akarjátok beszélni a másikba a saját dolgaitokat az kinek jó?Se nektek, se nekem.
Az én mamáim - Isten nyugosztalja őket - kiskorom óta mindig azzal jöttek, hogy a következő karácsonyt már nem töltik velünk, aztán azért elég szép kort megéltek (72 és 82 éves korukban haltak meg). :)) Ezt nem kell komolyan venni, ezek ilyen időskori kis hülyeségek.
De ha ennyire nem tetszik neked a dolog és jól látod, hogy olyanná válsz, mint ők, akkor meg kérd be magad kollégiumba és dolgozz suli mellett. Nagyon sokan csinálják így, keress 4 órás diákmunkákat, nem lehetetlen.
Nem egymást ismételjük, hanem eléggé hasonló javaslatokat írtunk (te kértél javaslatokat). Tudod: ha mindenki szembe jön, lehet, hogy mi megyünk rossz irányban.
A napi kötelező skype meg a szombati háromszori kapcsolatfelvétel viszont olyan "probléma", amit egy felnőtt, tanult embernek illik tudnia megoldani egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!