Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen közös apa fia programot...

Milyen közös apa fia programot javasoltok egy 16 éves kamasszal?

Figyelt kérdés

Lézerharc, Airsoft, gokart, motoros sárkány, vízisí, óriáshinta, vidámpark már megvolt.

Pánikszobáról tudunk, tervezve van.

Mozi már rég megvolt.

Füsti kimaradt, de ahhoz már nagy. Cirkusz se nyerő már kamasznak.

Én olyasmire gondolnék, ami akti közös együtt töltött idő, és elég kreatív is.

Pl. legózás lenne egy példa, de ahhoz már megint nagy. Valami hasonlóra gondolok, csak 16 éves szinten.

Ötletek?

2013. dec. 7. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha ezek már megvoltak, és élveztétek, tetszettek, miért nem mentek el többször? Nem kell csak egyszer elmenni mindenre, hanem havonta vagy vagy ahogy jön.

Hegymászás, kirándulás, valamiféle sport, íjászat, lovaglás, síelés.

2013. dec. 7. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj egy olyan napot vele, amikor ő mondja meg mi legyen. Elég nagy ahhoz, hogy el tudja dönteni mire vágyik. Mi nem ismerjük, nem tudjuk hogy milyen az érdeklődési köre, mi vonzza.

Az én fiaim amellett, hogy imádják az extrem dolgokat, nem csak arra vágynak. Pl egy játékterem ahol vannak páros játékok, apával igazán nagy élményt jelenthetnek. Ebbe a hidegbe lehet, hogy még kényelmesebb is.

2013. dec. 7. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Korizás, vagy nézzetek ki egy várost ahol még egyikőtök se volt, utazzatok el és fedezzétek fel ketten.
2013. dec. 7. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
bowling
2013. dec. 7. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a pénz mennyire szab határt, de én még a barlangászatot tudom javasolni!
2013. dec. 7. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:
A kirándulás tényleg jó. De valami olyat ami kicsit kimerítő azért, ahol erőfeszítés felmenni, nem csak séta. Mondjuk már kicsit lehet hideg van ehhez nem tudom.
2013. dec. 7. 12:20
 7/10 Nádszálkisasszony ***** válasza:
Bowling, teke, csocsó, biliárd, falmászás, városnézés.
2013. dec. 7. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
vagy elmenni inni egyet. nem sokat és nem erőset, csak inni és bezsélgetni.
2013. dec. 7. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Legózáshoz nem nagy még, nem csak ovis szinten lehet!

Puzzle, ketten rakni, nyugtató, vidám is lehet, tudtok beszélgetni, lehet egy sokdarabost választani, és akkor rendszeres program.

Színház.

Nem tudom eldönteni, de valószínű, hogy külön élsz tőle, de ne csak a pénzes, minőségi programokat eröltesd, mert ugyan nem tudom mik a háttérinfók, milyen a viszonyotok, de könnyen elbillenhet másik irányba: apa jó fej, mert jó helyekre visz, mert van lóvé ha kell.

Azt gondolom hosszútávon jobban jársz, ha a minőségre törekszel

Kalandpálya, vannak bizalmat, kapcsolatot erősítő feladatok is.

2013. dec. 8. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, ha egy apa programot akar a fiával, akkor az valószínűleg külön él tőle...
2013. dec. 12. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!