Budára akarok gimibe járni de az utazás nagyon hosszú? Mit javasoltok? Hol kéne laknom? (kapcsolatom a szüleimmel lent)
Kollégium. Albérlethez fiatal vagy ha gimibe mész. Vagy alaposan utána jársz melyik a leggyorsabb lehetőséged bejutni BKV-val. Esetleg rokon aki közelebb lakik.
Több ötletem nincs. Egyébként mások is ingáznak nap mint nap, neked se fog ártani.
Nem hiszem, hogy budapesti lakcímmel kapsz budapesti kolit, de ez csak egyéni vélemény.
Mennyi az a sok?
Ő a 16-ba lakik, ott nincs metró. Bár Pestlőrincen se. :) Max. 50-es vilinger és Határ úti metró. :)
De neki ez nem alternatíva mert messze van Lőrinctől...
Nézd meg az utvonalterv.hu-n, hogyan tudsz oda eljutni.
Amikor gimibe jártam, én is kb. 45-50 percet utaztam minden nap oda, és ugyanennyit vissza. A buszon jól tudtam tanulni. Ezért kollégium, bentlakás nem szükséges.
16 kerből ezer busz meg még a hév is megy az Örsre, onnan meg pont megy a metró pl "Budára".
Ha jól tudom ez a Márvány utcában van. Nagyon bonyi, metróval elmész a déliig, és onnan két villamos megálló.
Kb ennyit utazom minden nap a munkába.
Figyelj ekkora távra ne menj koliba. Bár az se biztos, hogy adnának.
Az a 15 km nem nagy távolság tömeg közlekedve simán kilehet bírni.
Én napi 40 km-et buszozok. / 40- 40 perc/ És egyáltalán nem bánom, hogy nem kollégista vagyok.
Sőt, több osztálytársam van hasonlóképp, több olyan akiknek a településéről sokkal rosszabb bejárni mert 1-1,5 óránként megy csak busz. Nekem 30-40 percenként.
Ó, én is odajártam, a fél napom elment, mire oda-vissza megjártam. 18. kerületből mentem, busszal Kőbánya-Kispestig, aztán hármas metró Deákig, kettes metró Moszkváig, onnan meg villamossal a suliig.
Akik vidékről jártak be, kevesebbet utaztak, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!