Kislányunknak keresünk szép, aranyos és "különleges" nevet. Mit javasoltok? A vezetéknév Tóth
Figyelt kérdés
Páromnak a Maja, Petra nevek tetszenek, nekem inkább a Jázmin, de ez túl gyakori név. Hasonló nevek érdekelnének.2014. szept. 28. 13:05
1/36 anonim válasza:
nekem a Rebeka, Regina, Luca nevek tetszenek :)
2/36 anonim válasza:
A Jázmin tényleg aranyos, de kb minden második szülő azt adta az utóbbi években a gyerekének. A Petra viszonylag ritkább, de szerintem durvább hangzású, a Maja pedig talán pár éve volt nagyobb sláger.. Mindenesetre szerintem aranyos név, nekem Maja, a méhecske jut eszembe róla. Ha csak ez a 3 lehetőség van, akkor én azt választanám.
3/36 anonim válasza:
amiket eltudok kepzelni:
Tóth:
Annamaria
Petra
Zsanett
Mandula ( igen ez egy noi nev es gyonyoru szerintem)
Aisa
árvácska
Aurora
Arzénia
Beatrix
Mind illenek hozza es kulonlegesek is :) lehet oket anyakonyveztetni mind
Itt egy oldal,gyonyoru nevek vannak es mindet lehet anyakonyveztetni :-)
4/36 anonim válasza:
Nekem mostanában a Kála tetszik nagyon, szép a hangzása és nagyon ritka
6/36 A kérdező kommentje:
Nekem a Petra név nem annyira tetszik, a Maja pedig túl rövid.
2014. szept. 28. 13:15
7/36 anonim válasza:
Nekünk Majánk lesz hamarosan. Tudjuk, hogy nagyon gyakori, de nekünk ez tetszik és kész. (A Jázmin és a Kála nekem is tetszik nagyon, de a férjem leszavazta a virágneveket, ahogyan magát a Virág nevet is) Versenyben volt még nálunk az Ella, a Laura és az Alíszia. Ha legközelebb is lányunk lesz, akkor valószínű befutó lesz az Ella. (Az Alíszia meg hangzásra mindkettőnknek tetszik, de mivel túl idegenkedő, így elálltunk tőle).
8/36 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy a vezetéknév nálunk is csak négy betűs, de mégis Maja lesz a gyerek, a rövid vezetéknév miatt nem akartunk épp azért is szándékosan hosszú keresztnevet választani. A Tóh Maja szerintem szépen hangzik.
(A Petra meg nekem is durva hangzású, és most olyan gyakori lett már mint a Jázmin)
9/36 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, de nekem a Maja nagyon nem. Túl gyakori, egy hülye mese miatt terjedt el és ha mondjuk okos a kislány és karriert csinál, akkor hülyén fog neki hangzani a Maja.
10/36 anonim válasza:
Szerintem az Tóth-hoz illene az Izabella, lehetne Izának vagy Lizának becézni. Paulina? Lehetne Linának becézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!