Kislányunknak keresünk szép, aranyos és "különleges" nevet. Mit javasoltok? A vezetéknév Tóth
Lídia, ez szerintem a leggyönyörűbb név a világon
Abigél, Villő
Abigél, Cserne, Szimóna, Alíz, Lívia, Lídia, Maritta, Médea.:)
Ezek többnyire ritkák.
Majd írd meg kérlek, mi lett a végső eredmény ;)
Adél, Karolina, Hella, Vanda...
Maja nem igazán tetszik, Jázmin sem. Petra szép. Nekem Villő az egyik lányom, szép név szerintem.
Arzénia???? Ezt komolyan írtad???? Az eszem megáll, higy ez adható, mint noi nev....
Ezek mind tul egyszeru nevek a vezeteknévhez, siman választhattok kulonlegesebbet es kicsit hosszabbat. Pl ha a Petra tetszik, ott a Petronella.
Vagy Miléna, Kamilla, Leontina es Olivia, amik az en kedvenceim.
Szóval a Maja egy buta háziasszonyhoz illő név? Egy doktorit végzett nőhöz például nem illik? Ezt eddig nem is tudtam, de szerintem a világsikeres sportoló Maja nevű ismerősöm sem. Majd elmondom neki, hogy vegyen vissza a karrierjéből :)
Ami még eszembe jutott, kérdező, az az Evelin. Szerintem az is különleges, mégse nagyon idegen hangzású, nem üt el nagyon a Tóthtól.
A kutyánk neve volt Maja, magyar kislánynak nevetségesen hat ez a név.
De ha nagyon különlegesn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!