Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit javasoltok? Újra kezdés

Zsani vagyok kérdése:

Mit javasoltok? Újra kezdés

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy szülőkkel lakom én, párom, 2 gyermekünk még kicsik, el szeretnénk menni mivel megromlott a kapcsolat a szülőkkel, sok a veszekedés mert mindenbe bele szólnak, magán életüni és saját akaratunk nincs. A párom jelenleg alkalmi munkás. Szeretnénk valami kisebb házat mivel se nekem se neki nincs ingatlanunk, mind ketten 24 évesek vagyunk. Arra lennék kíváncsi hogy valaki tud valami jó tanácsot adni ami pár éven belül sikerülne megvalósítani. Nekem a szakmám van de dolgozni nem tudok mert a kisebb gyermekem 6 hónapos a nagyobbik 3 éves ovis. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 28. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kicsinek bölcsi, neked és párodnak állandó állás és költözés albérletbe.
2015. okt. 28. 12:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Bölcsibe mikortól lehet vinni?
2015. okt. 28. 12:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Fél éves kortól.
2015. okt. 28. 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
A párod vegye át a nevelést, te menj dolgozni. Vannak vidékek, ahol már 1 milláért tűrhető házat lehet venni.
2015. okt. 28. 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4 A gond csak az, hogy ahol 1 milla a ház, ott nincs munkahely.
2015. okt. 28. 12:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

bölcsi

munka

ennyi. szted másnak hogy lesz?

lehet hogy a szülők csak jót akarnak, egyikőtök se dolgozik, de 2 gyerek az kellett az ő nyakukra...

2015. okt. 28. 13:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idosen es ilyen hatterrel stabil allasban, alberletben gondolkodj egyelore. Huszonevesen nem fogtok hazat venni szuloi segitseg, vagy orokles nelkul, mar annak is orulhettek hogy a szuleiteknek van, es nem nektek kell az o lakhatasukat is segiteni.
2015. okt. 28. 13:30
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

párod menjen külföldre ,és albérletet keressetek.

6 hónapos én még nem dugnék bölcsibe.

2015. okt. 28. 13:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is fogamzásgátlás majd kemény munka évekig. Akkor lesz lakás. Másnak se pottyan az ölébe.

Nem is tudom miért kell hajléktalanként más jószívére alapozva szülni.

2015. okt. 28. 13:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagy, de már van két gyermek. Párod alkalmi munkás, neked ugyan van szakmád, de gondolom évekig nem dolgoztál, mivel a gyermekeitekkel vagy otthon. Jelenleg nincs ingatlanotok, gondolom tartalékotok sincs nagyon. Csak félve kérdezem, hogy egy gyerek nem volt elég? Miért kellett két gyereket vállalni, ha tudtátok, hogy nem túl jó a kapcsolat a szülőkkel és az anyagiakban is szűkölködtök?

Tanácsom az, hogy próbáljátok rendezni valahogy a kapcsolat a szülőkkel, biztosítani őket arról, hogy ti is normális, szép életet szeretnétek, lefektetni bizonyos szabályokat, hogy ki mibe hogyan szólhat bele. Biztos nem könnyű, de egyszer kell nekiveselkedni, mindannyian felnőttek vagytok, a kommunikáció lenne most a legfontosabb. Ezen kívül vigyétek a kicsi gyermeket bölcsibe, vállaljatok munkát, képezzetek tartalékot. Ha ez megvan, utána lehet gondolkodni a költözésen. Amíg nincs megfelelő anyagi helyzetetek, addig nem érdemes ugrálni, mert egy rossz döntéssel akár még rosszabb helyzetbe kerülhettek.

2015. okt. 28. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!