Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit javasoltok? Újra kezdés

Zsani vagyok kérdése:

Mit javasoltok? Újra kezdés

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy szülőkkel lakom én, párom, 2 gyermekünk még kicsik, el szeretnénk menni mivel megromlott a kapcsolat a szülőkkel, sok a veszekedés mert mindenbe bele szólnak, magán életüni és saját akaratunk nincs. A párom jelenleg alkalmi munkás. Szeretnénk valami kisebb házat mivel se nekem se neki nincs ingatlanunk, mind ketten 24 évesek vagyunk. Arra lennék kíváncsi hogy valaki tud valami jó tanácsot adni ami pár éven belül sikerülne megvalósítani. Nekem a szakmám van de dolgozni nem tudok mert a kisebb gyermekem 6 hónapos a nagyobbik 3 éves ovis. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. okt. 28. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

Azért a "gyerekvállalás-nevelés" kategóriában kicsit részletesebben írtál arról, hogy milyen a kapcsolat a szülőkkel, mint itt, úgy lett volna korrekt, hogyha ide is leírod mindazt, amit oda, úgy lett volna tiszta a kép. Itt csak annyi látszik, hogy beleszólnak a dolgaitokba és nincs magánéletetek. Ott azért vannak durvábbak is leírva.

Emiatt változtatok a véleményemen, írtam, hogy próbáljátok rendezni a kapcsolatot a szülőkkel, de ott kifejtetted, hogy nem megy és milyen durvaságok zajlanak, de most inkább azt javaslom, hogy menjetek el. A bölcsi és munkavállalás részét továbbra is fenntartom.

2015. okt. 28. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Először is: mi a jó édes francért kellett a szüleitek nyakára, nem megfelelő lakhatással, alkalmi munkára, nem megfelelő bevételre nemhogy egy, de rögtön KÉT gyereket is bevállalni??? MINEK????????????

A megoldás:

1. Vissza tudsz menni a 6 hónapos gyermek mellől már dolgozni. A babát bölcsődébe kell adni, illetve amikor a párod otthon van, vigyázzon rá ő.

2. Ha neki egyébként sem megbízható a bevétele, eljöhet ő gyesre akár, te pedig visszamész a szakmádba dolgozni - így talán több lesz a bevételek, mint most.

3. Ha szar a bevételetek, ne rögtön házat akarjatok, hanem érjétek meg egy kisebb lakással is, bérlésre. Teljesen mindegy, csak költözzetek külön, és rakjatok félre apránként a jövőre!

4. FELELŐSEN gondolkodjatok ezentúl, ha lehet...

2015. okt. 28. 20:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Párom már rendezett albérletet már hétfőn költözünk és állandó munka helyet is szerzett , gyermek be töltötte a 6 hónapot, én meg fodrászként melozom, melesleg a szülőknek is havi szinten kellett fizetni albérletet rezsit szoval tök mindegy hova fizetem igy legalább nem elenem nevelik a gyereket :)
2015. okt. 29. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:

huh egy nap alatt lett albi (kaucióra miből futotta vajh?!)

meló is lett (évek alatt nem volt, most hipphopp lett)

2015. okt. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!