Szerintetek ettől rossz szülők vagyunk?
Igen, itt az a nagy gáz, hogy a lányotok nemi életét kibeszélitek a rokonság előtt. Teljesen mindegy, hogy a rokon általánosságban beszélt: nyilvánvaló, hogy az ember a nevelési elveit a saját gyerekén fogja gyakorolni.
Odáig helyesen cselekedtél, hogy nem szóltál hozzá, de a kérdésére válaszolhattad volna azt, hogy nevelési elveidet férjeddel kettesben vitatod meg. Vagy elviccelhetted volna azzal, hogy te arra neveled, hogy házasságban is csak gyereknemzés céljából szexeljenek, de akkor is csak sötétben és misszionárius pózban, szex előtt pedig mondjanak el 3 Miatyánkot és 5 Üdvözlégyet.
Írtad, hogy a családi összejövetelen szóba került a lányok magánélete (tehát a te lányodé is!). Megmondom őszintén, én azt se mondtam volna el, hogy neki 4 hónapja barátja van. Mert nem biztos, hogy ő el akarná mondani a plénum előtt, pláne, ha ilyen subribunkó is van a rokonok között, mint unokatestvéred.
Amúgy, eddig nem tudtad, hogy ilyen vonalas a gondolkodása? És hogy a sajátján kívül más véleményt nem fogad el? Én pl. pontosan tudom, a rokonságban kik előtt nem nyilvánítok politikai véleményt, pont azért, mert nem akarnék velük ilyen csúnya vitát.
"Te se minősítsd őket! Az, hogy valaki egy férfival képzeli az életét, az miért elítélendő? És miért jelent rögtön alárendeltséget és cselédséget? "
Végigolvastam a kérdező hozzászólásait, nem volt bennük semmi minősítés vagy elítélés. Szerintem összekeverted őket mások hozzászólásaival.
Kérdező!
Legutóbbi hozzászólásaid alaposan megdöbbentettek. Mármint az, hogy ilyen rosszindulatúak unokatesódék.
Egyetlen kérdésem van: Ha tudod, hogy ilyenek, miért tartod velük a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!