Rossz szülők lennénk, hogy mondhat ilyet az anyám?
Ott kezdeném, hogy fiatalon becsúszott a nagyobbik kislányunk. Én 20 voltam, párom 21. Ok, nem voltunk eleresztve anyagilag, én addigra fejeztem be a 2éves képzést, párom a fõsulit, de neki volt addigra munkája és egy lakása. Nem nagyon, de elférünk ezt tudtuk venni egy vidéki örökölt ház árából. Mondhatjuk, hogy õ jól keres, jó helye van. Csak én ugye keveset kaptam. Mikor megszületett a kislányunk, úgy döntöttünk, hogy bevállalunk még egyet. A két kislányunk között 16 hó van.
Másfél vlt a kicsi mikor visszamentem dolgozni.
Azóta 300 ezer a nettónk, hitelünk nincs, lakásunk van. Egy kocsit is vettünk, igaz elég tragacs. Majd lesz jobb.
Ez az egyik baja az anyámnak, hogy fiatalon, felelõtlenül? vállaltunk gyereket a semmire?, szerintem viszont 30-asok közül is van aki ilyen körülmények közé vállal két gyereket. Sõt.
A másik probléma szerinte velünk, hogy a gyerekek mellõl eljárkálunk: havi egyszer bulizni, hetente barátokkal. És barátok feljönnek hozzánk. Lyenkor normálisan elbeszélgetünk, igaz van pár lökött barátunk, de a gyerekre semmi extra hatás.
24 vagyok, igen igénylem a társaságot, van, hogy gyerek nélkül, de szerintem ezzel semmi baj!
Eddig anyám sem szólt le, most viszont ezeket vágta a fejemhez. Nagyon sz.rul esett, sírtam egy órát.
Eddig azt hittem szerinte is szépen neveljük a kislányainkat
Most mit vársz tapsoljunk meg? Rendben:
"ÜGYES VAGY Gizike, anyukádnak nincs igaza szuperek vagytok!"
Szia!
21 voltam Parom 24 es 9 honapja voltunk egyutt mikor terhes lettem...
megtartottuk, mi dolgink aki bele akar szolni az eletunkbe az keresztcsontig benyalhat elotte...
ez ratok tartozik!
Azota 2 hazunk (felujitott, modern), 2 autonk van es ehhez 5 millio hitelunk.
augusztusban szuletett a lanyunk.
Azt mondtak addira már nem leszunk egyutt mire megszuletik a Fiunk! Koszonjuk szepen 7 eve jol vagyunk...
es lass csodat mi a felelotlen gyerekvallalok es rossz szulok stb (mi is megkaptuk) biztositjuk az egyik hazban a lakhatast a csaladomnak... 20 forintot nem raktak bele es mig elnek ott lehetnek!
Anyukat nem kell megkerni gyerekorzesre mikor elmentek valahova es ennyi.
nalunk parom vigyaz a kicsikre ha szinhazba megyek, en vagyok veluk mikor O focizik, es kettesben sehova se megyunk csak negyesben! Mi igy vagyunk 1 csalad, mi igy erezzuk jol magunkat ha a gyerekekkel megyunk el
egy két pillanat és ott fogsz állni 2 gyerekkel és minibál bérrel anyád ajtaja elött na ez a baja hogy élet végéig tarthat el titeket...
igen igen szeretitek egymást de úgy is le fog lépni
Kicsit tényleg elment a kedvem a válaszolástól. Az értelmes válaszokat köszönöm.
Nem tudom miért hagyna el, mert fiatalok vagyunk? Megsúgom, nem kor kérdése. A megcsalás, elhagyás mindig döntès. Vannak ilyen és olyan emberek. Tudom hogy lesznek mêlypontok majd az életünkben (bár 6 év alatt nem volt), de azért vagyunk emberek, hogy megoldjuk. Én is 100szor elcsábulhattam volna, de nem tettem. Utálom ha vki ezzel jön
Itt ne várj sok értelmes választ,.tömegben vannak itt a pazichopaták,.megcsaltak, elhagyottak.
Ránk is véresrongyra néznek,mikor megtudják,hogy 7 év után házasodtunk 24 évesen és hitel nélkül húztuk fel saját magunk a házunkat....Irigyek, ezek a magyarok nagyrésze.
Anyukád azért heccel, mert lehet jobban neveled a gyerekeid vagy neki nem volt. lehetősége ennyibszabadságra és ez nem tetszik neki,ezért talál nevetséges kifogásokat.
A ti életetek,.engedd el a füled mellett, itt is mindig a minimálbérrel jönnek,.mert az agymosottak a tv-ből meg a facebookról nyerik az "infot" ,könyörgöm mikor raktárban dolgoztam havi 140-et vittem haza most meg vállalkozásom van a minimálbér meg általában csak papíron minimálbér....itt fiatalon csak az szenved aki nem akar mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!