Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondhat egy anya ilyet a...

Hogy mondhat egy anya ilyet a gyerekének?

Figyelt kérdés

Azt mondta nekem : dögöljek meg.

A gyomrom úgy fáj csak sírok nem tudom mit csináljak 18/L

2013. dec. 8. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Az anyukád nem normális, ha ilyet mond a saját lányának. :O De mi történt, hogy ezt mondta? Mindig is rossz volt a kapcsolatod anyukáddal?
2013. dec. 8. 12:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Azzal kezdődött, hogy ügyetlenségében eltörte a vázát és idegbeteg lett majd elkezdett mindenkivel ordibálni. Kaptam sok mindent de ez fájt a legjobban. Igen mindig rossz volt. Olyan, hogy megölelt volna soha nem volt. Semmi kedves anyai szó. csak azt hallgatom állandóan, hogy neki milyen rossz élete van. 16 évesen operáltak, mert a stress miatt betegség jött ki rajtam, most légszomjal küzdök ha elkezd veszekedni. Vagy ha csak a közelembe jön már kijön rajtam.
2013. dec. 8. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
XD
2013. dec. 8. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

18 éves vagy.Menj el az ügyeletre az orvoshoz kérj valamit a gyomrodra,anyuddal meg beszélj ha lenyugodott,hogy miért beszél így veled.....

Sajnálom.

2013. dec. 8. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Egyáltalán nem normális dolog,sajnos ismerek még pár "anyát",aki hasonlókat vág a gyermeke fejéhez. Próbálj szépen megnyugodni most,ne izgasd fel magad!

Úgy gondolom,hogy ha elkerülnél abból a közegből,akkor az sokat javítana az állapotodon. Persze az ember 18 évesen nem igazán teheti meg,hogy cakk-pakk összepakol és megy,de idővel ez is eljön majd. Tanulással hogy állsz? Sok ember tör ki úgy a fojtogató családi légkörből,hogy szorgalmasan tanul,küzd és így lehetősége van kevesebb időt abban a légkörben tölteni,esetleg ha jó munkát találnak,akkor már egy albérletet is tudnak finanszírozni. Vagy ha van valakid,rokon vagy barát,akihez áttudsz menni pár napra,talán az is segítene.

Ha van valami hobbid,ami megnyugtat,akkor ilyenkor célszerű lenne azzal foglalkoznod,hogy megnyugodj kicsit. A stressz kezelésére állítólag a jóga és meditáció nagyon jó módszer és rengeteg információt találsz róla az interneten. Talán próbáld ki valamelyiket.

2013. dec. 8. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Ja,és próbálj meg beszélni anyukáddal,ha lehiggadt. De csak valami semleges hangnemben,ne támadj neki,nehogy megint felkapja a vizet!
2013. dec. 8. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Tanulni nem tanulok jól átlag 4-3 -as között vagyok. Nem enged el otthonról főiskolára nem enged se tovább tanulni, ha végeztem gyárba kell mennem dolgozni és hiába mondok bármit akkor is kapom a fejmosást. Hobbim nincs mivel 1 óránál tovább nem lehet kint az utcán. Ha igen már telefonál percenként, hogy hol vagyok. Igazából semmilyen dolog nem érdekel engem már mert soha nem kaptam pozitív viszhangot. Apám meghalt alkoholista volt.
2013. dec. 8. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Ebben az esetben én nem hagynám ennyibe azért a dolgot! Mi az,hogy nem enged továbbtanulni és gyárba kell menned dolgozni? Akár az édesanyád,akár nem,nem mondhatja meg,hogy mit csinálj a jövőben,nem döntheti el helyetted! Bár ezek az egészségügyi problémák felvetnek némi kívánnivalót,de szerintem a sarkadra kellene állnod és megmondani,hogy már pedig te tovább akarsz tanulni és igenis jobb munkát akarsz,mint a szalag mellett szobrozni! Sajnos ezt senki más nem teheti meg helyetted,de ha te nem lépsz,akkor nem tudsz innen kitörni.
2013. dec. 8. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Örülj neki, hogy ennyi idős vagy. Nekem már óvodás koromban is mondott ilyeneket, meg rosszabbakat is. Csak egy módon tudsz ebből kiláballni: jól tanulsz. Azt pedig nem foghatod semmire hogy 3-4es átlagod van. Az én apám is alkoholista, és anyám engem is egyedül nevelt én mégis kitűnő voltam, egy csomó mindenhez értek, versenyszerűen sportolok, az élet minden területén képzem magam és megteremtem a saját életem a saját erőmből. Neked is javaslom ezt, állj a saját lábadra és ne sajnáltasd magad mert százszor rosszabb sorsú emberek is vannak nálad.
2013. dec. 9. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!