Van bármilyen ok, amiért egy anya joggal mondhatja a gyerekének, hogy "Dögölj meg! "?
Hát nem tudom, anyám mondott már ilyet nekem nagy ingerültségében, de amúgy meg iszonyat jó anya, jobbat nem is kívánhattam volna, kiszaladt a száján.
Láttam én már olyan szülő-gyerek kapcsolatot, ahol egy rossz szavuk sem volt egymásra, mindig "enyelegve" beszéltek egymással, aztán fele olyan sincs a kapcsolatuk, mint nekem muterral.
Nem ezen múlik, de azért természetesen nem normális dolog.
Csak ebben a nagy libsi világban mindent felfújnak.
Az élet egy ajándék. Kéretlenül kaptuk mindannyian, és senkinek sincs joga elrabolni tőlünk.
Anyukádnak lehet valami komoly alap baja, azt kéne kezelni/kezeltetni. Te nem tehetsz ezekről.
Szerintem az örök lázadás, és a mindent a kedvére tevés közt valahol a középen kellene lennie a határnak. Ha nem bírod mellette, keress valami lehetőséget a távozásra. De csak a közeléből. Kétszeresen jogod van az élethez, mert a gonoszkodással a lelked mérgezi, az erődet rabolja.
Légy bátor és erős! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!