Rossz szülők lennénk, hogy mondhat ilyet az anyám?
Ott kezdeném, hogy fiatalon becsúszott a nagyobbik kislányunk. Én 20 voltam, párom 21. Ok, nem voltunk eleresztve anyagilag, én addigra fejeztem be a 2éves képzést, párom a fõsulit, de neki volt addigra munkája és egy lakása. Nem nagyon, de elférünk ezt tudtuk venni egy vidéki örökölt ház árából. Mondhatjuk, hogy õ jól keres, jó helye van. Csak én ugye keveset kaptam. Mikor megszületett a kislányunk, úgy döntöttünk, hogy bevállalunk még egyet. A két kislányunk között 16 hó van.
Másfél vlt a kicsi mikor visszamentem dolgozni.
Azóta 300 ezer a nettónk, hitelünk nincs, lakásunk van. Egy kocsit is vettünk, igaz elég tragacs. Majd lesz jobb.
Ez az egyik baja az anyámnak, hogy fiatalon, felelõtlenül? vállaltunk gyereket a semmire?, szerintem viszont 30-asok közül is van aki ilyen körülmények közé vállal két gyereket. Sõt.
A másik probléma szerinte velünk, hogy a gyerekek mellõl eljárkálunk: havi egyszer bulizni, hetente barátokkal. És barátok feljönnek hozzánk. Lyenkor normálisan elbeszélgetünk, igaz van pár lökött barátunk, de a gyerekre semmi extra hatás.
24 vagyok, igen igénylem a társaságot, van, hogy gyerek nélkül, de szerintem ezzel semmi baj!
Eddig anyám sem szólt le, most viszont ezeket vágta a fejemhez. Nagyon sz.rul esett, sírtam egy órát.
Eddig azt hittem szerinte is szépen neveljük a kislányainkat
én 28 évesen,2 kicsivel hallgatom azt,h szar anya vagyok,kukás lesz a gyerekeimből,mert nem tanítom őket semmire,nem viszem őket levegőre, egész nap a gép előtt ülök. És amgyis minek szültem.
Én is mindig sírok egy órát (heti 2x) , majd teszem tovább a dolgom,legjobb tudásom szerint.
Nem hiszed el,mennyire együttérzek veled. Próbáld meg letojni,én öt éve kapom ezt az ívet,amióta megszületett a nagyobbik.
Sógornőm nemrég kérdezte,mikor fogom végre tudni a helyén kezelni anyámat. Őszintén? Ha már nem lesz. Addig meg fog viselni mindannyiszor,h mennyire rossz anyának tart. Pedig csupán nem olyan akarok lenni,mint ő,mert abban nem volt köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!