Kitartott lány kérdés. A szülők belenyugszanak ebbe valaha? Hogy lehet javítani a rossz kapcsolaton a családdal?
Nem fogalmaztad meg jól. Te vagy a férfi, és a barátnőd a kitartott. S ezt nem fogadják el a szülők?
Esetleg Te vagy a nő, a párod tart el, és kinek a szülei nem nyugszanak?
Vagy simán otthon lógsz a szüleid nyakán?
Ezek azért fontos tényezők.
Leírhatnád konkrétan a helyzetet.
Ha csak a pénze miatt van együtt a párjával, abba nem hiszem, hogy belenyugodnék. Főleg ha közben a férfi megalázza, fizikailag vagy lelkileg bántalmazza.
Ha kölcsönösen szerelmesek egymásba, akkor nem lenne bajom a helyzettel. Bár örülnék, ha közben tanulna, keresne magának valami hobbit, nem csak a kávézás-shoppingolás-wellness háromszögben mozogna.
Remélem, leszek olyan kapcsolatban a lányommal hogy tudjam, melyik eset áll fenn.
Én vagyok a lány, 21 éves vagyok.
3 éve áll fenn ez a helyzet, szóval nem az van, hogy 2 hónapig hülyít, aztán viszlát. Időközben lett saját lakásom, ami nem éppen egy panel és egy autóm is. Van félretett pénzem, így nem okozna gondot az egyedüllét sem.
A vásárláson, éttermezésen, wellnessezésen, barátnőzéseken kívül egyetemre járok, tanulok és arra törekszem, hogy ne legyen szükségem másokra egész életemben azért, hogy ezen az életszínvonalon tudjak élni.
Hát nem tudom elég gyanús ha valaki 21 évesen már megkeresett egy lakásra, autóra és még félrerakott pénze is van. Ezt szerintem Magyarországon csak komoly szülői segítséggel vagy illegállisan lehet.
A család pedig okkal mérges, egy szülő sem akarja, hogy a gyerek mástól legyen függő, mindenki azt szeretné ha a gyerek megállna a lábán. Érthető, hogy az egyetem alatt a tanulás a fontos és most nem keresel, de egy szülő szeretné ha a gyerek magától boldogulna. Ezt igazán megérthetnéd te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!