Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz a természetem, lehet így valaha kapcsolatom? N
Egy fiúhaverom mondta, hogy kb kiállhatatlanok egyes dolgaim. Mint például hogy képes vagyok hátat fordítani, ha valaki beszél hozzám, mindegy, hogy az a szomszéd Pisti, vagy a felettesem. Vagy hogy amikor megmondta, hogy kedvel, de látott már nálam szebb nőt is, én felkaptam a vizet, hogy ez sértő.
Meg egyszer kidobtam őt a lakásból, de ez hosszú sztori. A lényeg, hogy szerinte maximalista vagyok és beképzelt. Ő meg minden bizonnyal mazochista, ha ezek után még szóbaáll velem.
Ha ilyen botrányos természetem van, lehet esélyem kapcsolatra?
"Vagy hogy amikor megmondta, hogy kedvel, de látott már nálam szebb nőt is, én felkaptam a vizet, hogy ez sértő."
Hát erre én is felkaptam volna. Már ahogy megfogalmazta, az igen, sértő.
Más is ezeket mondja bajnak amit ez a fiú haver?
Én természetem még rosszabb mégis volt már pár kapcsolatom. Igaz mindig goes psycho lett a vége.
Reméljük most nem így lesz, bár nem annyira rajongok azért, ha valaki túl közel kerül hozzám.
Nahát, ez aztán a haver. :D
Egyébként milyen stílusban mondta? Ha bunkón, akkor lehet csak az a fajta, aki tökéletesnek hiszi magát, ezért mindenkit kioszt, akkor nem is kell vele foglalkozni. Ha normálisan mondta, és szerinted is van igazságtartalma, akkor pedig lehet változtatni.
nekem is borzasztó a természetem, hasonló emberrel nem járnék, mint én, az tuti :D
nem is értem a pasikat, miért állnak velem szóba :D de tényleg :o eddig teljesen normális, értelmes barátaim voltak hosszú távon. fura. biztosan ők is mazochisták :D
szóval nyugi, ha nekem voltak sikeres kapcsolataim, neked is tuti lehetnek :D
Miss Hellfire, nagyon ráálltál erre a "goes psycho"-ra :D
Mostanában hallottad/olvastad valahol? :D
akkor előbb tanulj emberséget. Ismerek ilyen kaliberű csajt akik csak alkalmakkor kihasználtak s ennyi. csárog hiszti nagyképű s azt hiszi ö a világ közepe. s hova jutott, hogy nem kell senkinek sem.
Vagy te változol vagy más nem fog utánad változni. Vedd ugy hogy betegség ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!